Akciós

Tétel: EX10012959

|

Modell: RCSK-01

Konyhai mérleg analóg - 5 kg - Royal Catering

12 090,00 Ft 12 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • stílusos – háztartási mérleg retro designnal
  • praktikus – nagy, kerek skála, közvetlenül leolvasható g, oz és lb mértékegységekkel
  • pontos – könnyen leolvasható eredmények 5000 g-ig, 20 g pontossággal
  • stabil – ház és mérőedény rozsdamentes acélból
  • független – áram nélkül működik, bárhol és bármikor!

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos súlymérés az analóg konyhai mérleggel!

100 g cukrot vagy 500 g lisztet szeretne közvetlenül, gyorsan és pontosan lemérni? Akkor használja a Royal Catering analóg konyhai mérlegét! A kerek számlapról könnyen leolvashatja a mérési eredményeket, anélkül, hogy sok beállítást kellene elvégeznie. A retro design minden konyhában remekül mutat, amellyel lenyűgözheti vendégeit. Használja a tálas konyhai mérleget sütéshez, főzéshez vagy ételek adagolásához – a súlymérés ilyen egyszerű is lehet!

Egyszerű és pontos! Retro konyhai mérleg a Royal Catering-től

A nagyméretű, analóg kijelző 0-tól 5000 g-ig terjedő skálával rendelkezik, amelyen 20 g-os lépésekben közvetlenül rögzítheti a hozzávalók súlyát. A g mértékegységen kívül használhatja az lb és oz mértékegységeket is, ahogyan szüksége van rájuk. Ha pedig további hozzávalókat szeretne mérni, egyszerűen állítsa vissza a retro mérleget nullára a forgatható kerékkel. Amire nincs szüksége, az az elektromos áram. A mechanikus konyhai mérleg azonnal használatra kész, bárhol és bármikor!

A mérőfelületként egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból (SS201) készült mérőedény szolgál, amelynek kapacitása 5 kg-ig minden szokásos alapanyaghoz elegendő. Az edény kivehető, így optimálisan integrálható a munkafolyamatokba. A konyha mérleg háza szintén rozsdamentes acélból (SS430) készült, amelyet sima felületének köszönhetően könnyen tisztíthat. A nagy talp biztosítja a retro konhyai mérleg maximális stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények