Tétel: EX10011504

|

Modell: RCWP-2

Préskendő - gyümölcsprés - 44 x 45 cm

7 889,99 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • higiénikus – az alacsony folyadékfelvételnek hála alig található rajta szennyeződés vagy elszíneződés és könnyen tisztítható
  • íztelen – szűrt vagy lecsöpögtetett összetevők nem veszik fel a kendő ízét
  • sokoldalú – nem csak szűrési folyamatokhoz optimális, hanem levesek és szószok passzírozásához vagy sajtok és túrók lecsöpögtetéséhez is
  • tartós – robusztus akrilszálaknak hála még nedves állapotban is szakadás- és kopásálló
  • környezetbarát - a többszörös felhasználhatósága miatt

TERMÉK LEÍRÁSA

Nem csak a kóstoláshoz: Az újra felhasználható préskendő szűréshez és passzírozáshoz

A Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közé tartozó RCWP-2, újra felhasználható préskendő használatával nem csak leszűrt gyümölcsleveket készíthet, hanem a sajtot és a túrót is csöpögni tudja hagyni, valamint leveseket és szószokat is kipasszírozhat vele. A tartós kendő megbízhatóan választja el a legkisebb szilárd anyagokat a folyadékoktól.

Tökéletesen kombinálható a Royal Catering gyümölcsprésével

Akkor is ha a préskendő használhatósága nagyon sokoldalú, kifejezetten a Royal Catering gyümölcspréseihez lett kialakítva. 44 x 45 cm-es méretével tökéletes a kínálatunkban található közepes méretű gyümölcsprésekhez. Ha a kendőt gyümölcslépréseléshez használja, akkor a nyomásnak köszönhetően több folyadék nyerhető ki a gyümölcsökből.

A préskendő akrilszálakból készült. Akrilszálaknak főleg étellel való munkavégzésnél egy hihetetlen előnyük van. E speciális műanyag szövet rendkívül szakadásálló még nedves vagy vizes állapotban is. Ennek köszönhetően nem csak környezetbarát, hanem nagyon gazdaságos is.

Az akrilszálaknak hála a gyümölcspréshez való préskendő higiénikusabb mint hasonló kendők, amelyek pamutból vagy kevert anyagokból készültek. Mivel az akrilszálak kevés vagy semennyi folyadékot sem vesznek fel, a szűrőkendő kevés erőfeszítéssel alaposan megtisztítható. Ugyanakkor maga a kendő nem ad ki magából semmilyen ízet, így a vele feldolgozott termékek eredetiek és természetesek maradnak. Függetlenül attól hogy a kendőt préskendőként, passzírozókendőként, sajtkendőként vagy szűrőkendőként használjuk: Az ételek feldolgozása nagyon hatékony módon történik és az összetevők természetes íze megmarad.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények