Akciós
(3) Vélemények

Tétel: EX10011612

|

Modell: RCWT-150X60EB

Rozsdamentes acél asztal - 150 x 60 cm - Royal Catering - felhajló perem - 130 kg teherbírás

83 090,00 Ft 123 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró – nagy, 130  kg-os terhelhetőség a stabil konstrukciónak köszönhetően
  • tágas – nagy, 150 x 60 cm-es munkafelület, valamint praktikus tárolópolc
  • tiszta munkahely – felhajló hátsó perem védelmet biztosít a kifröccsenő víztől és szennyeződéstől
  • rozsdamentes acél – higiénikus, tartós és könnyen tisztítható
  • stabil – biztonság és stabilitás az állítható lábaknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagyméretű rozsdamentes acél asztal tárolófelülettel és felhajló peremmel

A rozsdamantes acél bútorok jelentik a tiszta konyha és a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapját. Az RCWT-150X60EB rozsdamentes acél munkaasztal a Royal Catering kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelései küzül ideális minden professzionálisan berendezett konyhába. A rozsdamentes acél asztalt kifejezetten vendéglátóipari használatra tervezték, amely kétszintes kialakításának köszönhetően rendgeteg tárolófelületet kínál.

Robusztus és nagy teherbírású – kiváló minőségű munkaasztal a Royal Catering-től

A rozsdamentes acél asztal munkafelülete 150 x 60 cm-es, és rengeteg helyet kínál a mindennapi munkafolyamatok során. A második, alacsonyabb szint további tárolófelületet biztosít, amely lehetővé teszi a jól strukturált és átlátható munkavégzést. A második szinten nagyobb, akár 60 cm magasságú tárgyak is tárolhatók.

A 110 mm magas felhajó perem védi a falakat és a környező területet a kifröccsenő víztől, a szennyeződéstől és a sérülésektől. A 0–20 mm között állítható magasságú lábaknak köszönhetően a munka asztal még az egyenletlen padlón is stabilan áll. A szállítási csomagban megtalálható szerelési kiegészítők segítségével a rozsdamentes acél munkaasztal egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, így azonnal használatra kész. A masszív, kerek asztallábak stabilizálják az asztalt, és növelik a maximális terhelhetőséget, amely így összesen 130 kg.

A kiváló minőségű kivitelezés garantálja az asztal maximális stabilitását és biztonságát. Az ellenálló polírozott rozsdamentes acél gondoskodik a  konyhai munkaasztal hosszú élettartamáról, és ellenáll a korróziónak, valamint a mechanikus sérüléseknek, például a karcolásoknak. Az asztal anyaga könnyen és alaposan tisztítható, vagyis kiválóan megfelel a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapkövetelményeinek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.7

3 értékelés alapján

08.02.2023

Tavolo con diverse ammaccature, richiamare il corriere

08.02.2023

Buena mesa y buenos acabados, el precio es muy competitivo y la calidad es bastante buena.

08.02.2023

Soddisfatta dell 'acquisto, ideale come banco da lavoro. Tutto ok con la consegna era ben imballato e facile il montaggio.