Akciós

Tétel: EX10011881

|

Modell: RCMR-1800P48

Sarokpolc - fém - 68 x 68 x 180 cm - 1000 kg - króm

47 690,00 Ft 74 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - 1000 kg-os összteherbírás
  • tágas - négy 68 x 68 méretű polc, egyenként 250 kg-os teherbírás
  • állítható magasság - az öt polcláb 3 cm-el állítható az egyenetlen padló kiegyenlítése érdekében
  • egyszerű - gyors szerelés szerszámok nélkül az okos plug-in rendszernek köszönhetően
  • tartós - az acél és a tartós műanyag biztosítják a hosszú élettartamot

TERMÉK LEÍRÁSA

Akár 1000 kg súlyig! Rendkívül biztos a fém sarokpolcok

A Royal Catering, a professzionális vendéglátóipari felszerelések által gyártott RCMR-1800P48 sarokpolc alkalmas kereskedelmi, valamint otthoni használatra is. A polc rengeteg tárhelyet és szilárd állványt biztosít, élettartama hosszú, anyaga tartós.

Biztonságos és teherbíró - kiváló minőségű fém polcok a Royal Catering-től

A tágas krómozott acél tárolópolc négy darab 68 x 68 cm méretű rácspolccal rendelkezik, vagyis rengeteg helyet biztosít a tárolásra: a szállodában, a műhelyben, étteremben vagy szupermarketekben, akár otthon a konyhában, az alagsorban vagy a garázsban. A polcok egyenként legfeljebb 250 kg -ig terhelhetőek, amely 1000 kg összterhelést eredményez. Nyitott kialakításának köszönhetően a 1,80 m magas állványon tárolt áruk mindhárom oldalról könnyen megközelíthetők és elérhetők.

Az összeszerelése csak pár percig tart és nincs szükség hozzá szerszámokra sem, mivel az egyes alkatrészeket csak be kell akasztani és rögzíteni kell a helyükre. Egyenként 25 mm vastag öt oszlopos kialakításának köszönhetően, a polc legalább olyan stabil, mint a hagyományos, csavaros csatlakozásokkal összerakott szerkezetek. A polcok közötti távolság egyedileg állítható - csak rögzítse a polcokat a szorítóhüvelyek segítségével a kívánt magasságban.

Az öt, 3 cm-rel állítható lábnak köszönhetően könnyen kiegyenlíthetők a padló egyenetlenségei is, vagyis a polc mindig egyenesen és stabilan áll. Az ezüst színű fém sarokpolc nemcsak elegáns és dekoratív, de a felhasznált anyagoknak köszönhetően rendkívül ellenálló és tartós, karbantartása egyszerű. Használjon ki minden helyet a sarkokban ezzel a praktikus és masszív álló polccal.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK