Tétel: EX10012164

|

Modell: RCGK-BC96

Sokkoló fagyasztó - 96 l - Royal Catering - fagyasztási kapacitás: {{blast_freezing_capacity}}

876 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható – megbízhatóan lefagyasztja a nyers és a főtt ételeket
  • egyszerű – intuitív kezelés a felhasználóbarát, gombokkal ellátott LCD kijelzőn keresztül
  • hatékony – gyors hűtés a {{Blast_cooling_capacity}} hűtési kapacitásnak köszönhetően
  • nemes – a rozsdamentes acélból készült modern design szinte minden környezetbe jól illik
  • higiénikus – könnyen tisztítható anyag a maximális konyhai higiénia érdekében 

TERMÉK LEÍRÁSA

Robusztus sokkoló fagyasztó intuitív LCD kijelzővel

A sokkoló fagyasztó a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül lehűti és fagyasztja a nyers és a főtt ételeket. {{blast_freezing_capacity}} fagyasztási kapacitásának köszönhetően a gyorsfagyasztó megbízható segítség éttermekben és  szállodai konyhákban. Kompakt méreteivel az eszköz ideális kisméretű konyhákba és az otthoni háztartásba.

Könnyen kezelhető, tartós és higiénikus sokkoló hűtő a Royal Catering-től

A stabil konyhai sokkolót kiváló fagyasztóteljesítmény jellemzi, és hűtési kapacitása {{Blast_cooling_capacity}} a forró ételek lehűtéséhez 3 °C-ra. A szükséges beállítások a világos és átlátható LCD kijelző gombjai segítségével végezhetők el. A sokkoló hűtő fagyasztó kezelése egyszerű és intuitív. A konyhai eszköz kapacitása legfeljebb 96 l.

A praktikus gyorsfagyasztó sokkoló robusztus és kopásálló rozsdamentes acélból készült. Az anyag nagymértékben ellenáll a mechanikai és kémiai igénybevételnek, így a sokkoló fagyasztó ideális mindennapi használatra a kereskedelmi szektorban, és rendkívül hosszú életű. Az inert anyag megfelel a gasztronómiában alkalmazott szigorú higiéniai előírásoknak. A mikroorganizmusokkal való kölcsönhatások és a biofilmek képződése az élelmiszerekkel és tisztítószerekkel való munka során így teljesen kizárt.

A hűtő sokkoló 550 W teljesítménnyel, és egy 230 V csatlakozáson keresztül működik. A hűtőközeg  R290 (propán). A gyorsfagyasztó nagy felhasználási területtel rendelkezik és rendkívül hatékony.

MŰSZAKI ADATOK