Ruhafogasok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 5 az 5 termék

A szűrésre nincs találat!

Szabadon álló ruhafogas irodákba, rendelőkbe vagy szállodákba

Akár ügyfeleket, vendégeket, betegeket vagy alkalmazottakat fogad a telephelyén: A ruhafogas az első benyomást kelti - és mint tudjuk, ez az, ami számít. Elég ok arra, hogy átgondolja a bejárati területét, és a belépőknek hívogató lehetőséget kínáljon arra, hogy letehessék kabátjukat, kalapjukat vagy esernyőjüket. A szabadon álló ruhafogasok rugalmas és helytakarékos megoldást jelentenek, amelyek még a legkisebb helyiségekben is vonzó megoldást kínálnak a ruhák tárolására.

Stabil ruhafogasok minden berendezési stílushoz

A stabil ruhafogasok kis helytakarékos csodák, és általában feltűnésmentesen és diszkréten illeszkednek a környezetükbe. Ha azonban fontosnak tartja a harmonikus és kiegyensúlyozott légkört a szobáiban, akkor célszerű átgondolni ezt az egyszerű és gyakran elhanyagolt otthoni kiegészítőt is. Minden belsőépítészeti stílushoz van megfelelő ruhafogas: letisztult és tágas irodákba és orvosi rendelőkbe, játékos vagy díszes szállodákba és privát bejáratokba vagy rusztikus bárokba és éttermekbe. Az alábbi kis stíluskalauzban többet megtudhat a különböző lakberendezési stílusokról, és arról, hogy milyen hatást érhet el velük.

A retro ruhaakasztó kabátok számára: Shabby Chic

A Shabby Chic bájos, egyedi és egyéni, különleges hangulatot áraszt. Örökségek, bolhapiaci leletek vagy szándékosan tökéletlen új szerzemények ötvözik a nyugalom és a pihenés érzését a régmúlt idők hangulatával. Ha ezt a stílust szeretné meghonosítani, válasszon álló vagy szabadon álló ruhafogasat - mindkét változat ideálisan illeszkedik a jóleső stílushoz. A Shabby Chic jellemzői: Tökéletesség a tökéletlenségben: A festékkarcok, a ferde arányok vagy a patina itt a stílus része. A bútorok lehetnek régiek, de hitelesnek kell lenniük. Értékes tömör fából vagy fémekből, például sárgarézből készül. A szokatlan dekorációk, mint például egy extravagáns vintage kalap a fa vagy fém ruhaakasztóon, teszik teljessé a Shabby Chic-et. A kiválasztott színek a pasztellszínek teljes palettájától a természetes színekig terjednek - a vászontól a világos föld- és fatónusokig.

Stabil ruhafogasok minden berendezési stílushoz

A stabil ruhafogasok kis helytakarékos csodák, és általában feltűnésmentesen és diszkréten illeszkednek a környezetükbe. Ha azonban fontosnak tartja a harmonikus és kiegyensúlyozott légkört a szobáiban, akkor célszerű átgondolni ezt az egyszerű és gyakran elhanyagolt otthoni kiegészítőt is. Minden belsőépítészeti stílushoz van megfelelő ruhafogas: letisztult és tágas irodákba és orvosi rendelőkbe, játékos vagy díszes szállodákba és privát bejáratokba vagy rusztikus bárokba és éttermekbe. Az alábbi kis stíluskalauzban többet megtudhat a különböző lakberendezési stílusokról, és arról, hogy milyen hatást érhet el velük.

Ipari ruhafogasok: retro báj

Az ipari stílusú bútorok a retro báj és a funkcionalitás keverékét kínálják. Itt az egyenes formák és a funkcionalitásra tervezett bútorok tisztasága az 1920-as és 1950-es évek esztétikájával párosul. A Bauhaus-hagyományból származó designklasszikusokat régi gyárakból származó lámpákkal, székekkel vagy munkapadokkal kombinálják - vagy olyan új bútorokkal, amelyek ezt a stílust reprodukálják. Ahelyett, hogy falra szereletlen ruhafogasra hagyatkozna, itt sárgarézből vagy krómból készült kampókkal ellátott bőröndtartók használhatók - ahogyan régebben a vasúti fülkékben is megtalálhatóak voltak. Az ipari stílus jellemzői: Vakolatlan falak, kezeletlen fa, durva bőr, robusztus fémek és betonelemek, sőt még a szabadon hagyott csövek is meghatározzák a nyers, de városias és furcsa stílust. A szobák tágasak, és a legjobb esetben zökkenőmentesen összeolvadnak. A színpaletta kontrasztokban gazdag, de mindig természetes. A meszelt vagy vakolatlan falak, a szürke beton, a sötét fák és a különböző fémtónusok egymásba játszanak, hogy izgalmas, de harmonikus stílust teremtsenek.

Elegáns, finom fából készült ruhafogasok gyarmati stílusban

A gyarmati stílusban a letűnt idők eleganciája egzotikus hangulattal vegyülve megtalálható. A Shabby Chic-tól eltérően itt a sötét fából készült bútorok és a nehéz bőrből készült ülőfelületek tökéletes állapota számít. A gyarmati stílus biztonságot és földi nyugalmat sugároz. Ha nincs hely a koloniál stílusnak megfelelő ruhásszekrénynek, válasszon sötét fából készült, fekete kampókkal vagy szerelvényekkel ellátott ruhafogasokat. A gyarmati stílusban ezek az elemek találkoznak: A kiváló minőségű bútorok tömör, sötét fából készültek, a kárpitozás bőrrel borított. A földes, sötét színek dominálnak ebben a stílusban. A dekorációkat takarékosan használják, és hangsúlyozzák e berendezési stílus egzotikus eredetét.

Modern ruhafogasok az irodai ruhafogasba vagy recepcióra

Az orvosi rendelőkben, irodákban és fogadószobákban a hangsúly a tisztaságon és a rendezett benyomáson van. Az irodai ruhafogas nem feltűnő és semleges megjelenésű, de stabil, tartós és tágas. A tiszta vonalak és a diszkrét színek, mint a fehér, ezüst vagy világosszürke, szinte bármilyen meglévő berendezésbe illeszkednek, és tiszta és rendezett benyomást keltenek. Az irodai ruhafogashoz használt anyagok könnyen tisztíthatók és ellenállnak a gyakori használatból eredő kopás jeleinek - a krómozott vagy rozsdamentes acélból készült ruhafogasok például ideálisak erre a célra. Íme a legfontosabb funkciók: A várótermi bútorok esetében a gyakori használat miatt elengedhetetlen a tartósság és az egyszerű karbantartás. A letisztult dizájn és a diszkrét színek harmonikusan illeszkednek a meglévő rendelői recepciós bútorokhoz vagy irodai berendezésekhez.

Klasszikus ruhafogasok és egyéb lakberendezési megoldások az expondo-tól

Minden berendezési stílushoz megtalálja a megfelelő ruhafogasat. Vagy rögtön a klasszikus kerek ruhaakasztót is választhatja, amely stílusosan kombinálható esernyőtartóval. Üzletünkben alacsony áron vásárolhat ruhafogasokat, és nagy választékot talál az ezüst ruhafogasoktól a kabátoknak való akasztókig - és mindig tartós és robusztus kivitelben. Ha a vendégeknek vagy az alkalmazottaknak biztonságos tárolási lehetőséget szeretne biztosítani személyes holmijuk számára a szekrények jó választásnak bizonyulnak. De a szállodai bútorzathoz tartozó inas csomagtartókat is megtalálja termékválasztékunkban. Kínálatunk még ennél is szélesebb: legyen szó akár az egészségügyi ágazatnak szánt székekről, akár a szépségszalonok teljes berendezéséről, beleértve az ózonozást is. Irodabútort vagy egyéb berendezési tárgyakat szeretne vásárolni, és kérdései vannak? Szívesen segítünk Önnek a megfelelő szekrényrendszerek és egyéb berendezési tárgyak kiválasztásában.