Elektromos rovarcsapda - 20 W

Cikkszám: EX10110039 / Típus: CON.MK-20W

Elektromos rovarcsapda - 20 W

 • Cikkszám: EX10110039
 • Típus: CON.MK-20W
 • Első forgalmazás: 2018
 
 
 
14305,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

Elektromos rovarcsapda - 20 W

A Singercon termékcsaládhoz tartozó elektromos rovarcsapda az UV lámpával magához csalogatja a rovarokat, amelyek ezt követően áramütsét szenvednek. Ezáltal termékünk mentes a különböző kémiai anyagoktól, fújóktól, illetve sugárzástól, így különösen biztonságos, főleg ha gyerekekről és háziállatokról van szó. A csapda akár a földön is felállítható, vagy a plafonra is felakasztható. Ideális otthoni, irodai, konyhai, éttermi, illetve iskolai használatra. Tartsa távol a bosszantó rovarokat a forró nyári napokon is!

Nincs több bosszantó rovar a konyhában, irodában, vagy otthonában!

 

A rovarcsapdával hatékonyan megküzdhet a rovarokkal. A nagy intenzitású 20 wattos UV lámpa minden rovart odavonz a készülékhez, majd pedig a nagyfeszültségű rács megöli azokat. Miután a rovarok csapdába estek, nincs kiút! Termékünk hatótávolsága 70 m².

 

A rovarirtó egy vaslánccal rendelkezik felakasztás esetére, ezáltal akár álló, akár függő helyzetben is használható. Legyen szó konyhai, irodai, iskolai, vagy hotelekben történő használatról, az elektromos rovarcsapda mindenhol helyet talál. Termékünk könnyű szerkezetének, illetve kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen szállítható, ezáltal bárhová magával viheti. A készülék élettartamának garantálása érdekében csak beltérben és szélsőséges időjárási viszonyoktól védett helyen használható.

 

Miután a szúnyogok, legyek és más rovarok az áramütés következtében elpusztultak, a kivehető tartályba esnek. Ez könnyen kivehető és üríthető. A mellékelt tisztító kefe elősegíti termékünk tisztítását, illetve a rovarok rácsról való eltávolítását, ha az szükséges. Ez lehetővé teszi, hogy a rovarcsapda szakszerűen és könnyen tisztítható legyen.

 

A rovarölő áramosságának köszönhetően hatékonyabb alternatívája a kémiai rovarirtó fújóknak. Ennek eredményeképpen az elektromos légycsapót kényelmesen használhatja akár a konyhában, vagy emberek közelségében is. Nem kell aggódnia, hogy a vegyi anyagok érintkeznek az ételekkel, illetve a társaság belélegzi azokat. Termékünk teljes mértékben mentes a káros anyagoktól, ezáltal pedig ártalártalmatlan az egészségre.

 

A rovarölőnek van egy külső védőrácsa is, amely védelmet biztosít a nagyfeszültségű hálóval való véletlen és közvetlen érintkezés ellen. A készülék továbbá II védőosztályos besorolású, valamint dupla szigetelésű. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően ha az alap, vagy a segésszigetelés leáll, még mindig nem áll fenn az áramütés veszélye.

 

Az intelligens rovarölő eszköz könnyen bekapcsolható az áramellátás elindításával, amely az ON gomb megnyomásával történik. Miután a rovarcsapdát csatlakoztatta az eletromos áramhoz, az magához vonzza a bosszantó legyeket, illetve szúnyogokat, amelyekre egyszerű és gyors áramütést ad le. Élvezze Ön is a meleg nyári napokat a bosszantó rovarok nélkül!

Különlegességek

 • a rendkívül intenzív 20 wattos UV lámpa magához vonzza a bosszantó rovarokat
 • minden irányba sugároz, hatótávolsága 70 m²
 • rugalmas használható álló, illetve függő állapotban
 • nincsenek kellemetlen szagok, kémiai anyagok, sugárzás, vagy bűz, csak a környezetbarát és biztonságos működés
 • könnyű tisztítás a kivehető tartálynak köszönhetően
 • tisztító kefével együtt

Legfontosabb információk

Modell
CON.MK-20W
Cikkszám
10110039
Termék állapota
Új
Teljesítmény
20 W
Hatótávolság
70 m²
Feszültség / frekvencia
230 V / 50 Hz
Generált feszültség
2,000 - 2,300 V
Lámpa
2x 10 W; UV (2x F10T8BL)
Látható spektrum
365 nm
Védelmi fokozat
II
Tápkábel hossza
1 m
Vaslánc hossza
60 cm
Csatlakozó
Biztonsági dugó
Méretek (HxSzxM)
38,2 x 11 x 29,4 cm
Súly
2,14 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
43,5 x 12 x 31 cm
Szállítási súly
2,5 kg

Áramütést okoz a külső rács megérintése?

Nem, ugyanis a külső rács nem áramos.

Milyen lámpa található a készülékben?

A készülék két UV 10W (F10T8BL) UV lámpával rendelkezik.

 • Elektromos rovarcsapda CON.MK-20W
 • Tisztító kefe
 • Vaslánc
 • Használati útmutató

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!