Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 42 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

A Stamony pénzszámoló készülékei a legmodernebb kialakításúak kedvező ár mellett. A termékskálában találhatóak kompakt kialakítású bankjegy számláló gépek, melyek könnyű használatával nyűgöznek le. A kiváló minőségű alap anyagok, valamint a kijelző gondos kialakítása egy tömör és könnyen tisztítható felhasználói felületet nyújtanak. Rendeljen még ma egy megbízható pénzszámoló gépet az expondo webshopjából és fektessen hangsúlyt a pénz keresésre és annak számolását átveszi a Stamony gépe.

Hatékony pénzszámoló gépék a Stamony-től.

A termékskálában megtalálható összes pénzszámoló gép hatékonyan felgyorsítja a pénz számolását, és így értékes munkaidőt spórol önnek. Így a pénzszámoló gépek minden vállalkozásnál, legyen az kis, közép vagy akár nagy, egy értelmes befektetés, hogy a mindennapi munka hatékonyságán javítson.

A gépek legnagyobb előnye, hogy a számolás és szortírozás mellé még a bankjegyek eredetét is vizsgálja. Ezt UV fény, mágneses szín és mágneses kód tesztekkel hajtja végre a gép, és ezeknek az érzékenysége beállítható. A kínált termékek számlálás közben meg tudja különböztetni az összeragadt bankjegyeket, és ezeket figyelembe venni a végeredmény megállapításánál, ami így mindig pontos lesz.

A Stamony PROMON pénzszámoló gépet ajánlja, ami a bankjegy vastagsága mellett UV és mágnes tesztet is végrehajt. Így ez a készülék kiválóan alkalmas a pontos, hatékony, és mindenek előtt biztonságos pénzszámlálásra.

A bosszantó pénz számolás egy hosszú munkanap után már a múlté! Ha az expondo-tól vásárol Stamony márkájú pénzszámoló gépet, nem csak abban lehet biztos hogy a jó eredményt kapta, hanem hogy a pénz igazi is.
 
Stamony az iparágakban
Minden iparág a pénzről szól, így a készüléket a húsfeldolgozó üzemben, vagy akár egy hegesztő műhely raktárában is bevetheti. Ha a Stamony gépei mellett dönt, nem csak a munkahatékonyságát növeli, hanem egy csúcskategóriás terméket kap, alacsony áron. A pénz számológépek működése hasonló mint az árszorzós mérlegeké. Mindkét esetben a vizsgált elemek súlya adja meg a végeredményt.  
 
A termékek a professzionális használatra lettek tervezve, és stabil konstrukció és magas megbízhatóság jellemzi. A Stamony márka gyorsan nevet szerzett magának. A könnyen használható kezelőfelület, minőségi külső kijelzővel egy további előnye ennek a multifunkcionális gépnek.
 
Ezen túlmenően meg tudja különböztetni az egymáshoz tapadt, sérült vagy új bankjegyeket, de a különböző ellenőrző műveleteknek köszönhetően a hamis pénzt is.
 
Hozza még ma meg a helyes döntést, és rendeljen egy Stamony márkájú pénzszámoló gépet az online boltunkból.