Tétel: EX10021305

|

Modell: SWT15MIG4

MIG MAG hegesztőpisztoly - MIG15 - 4m x 16mm² - 180A CO2 / 150A Mix

32 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – kiváló minőségű MIG15 hegesztőpisztoly MIG/MAG hegesztéshez
  • tartós – 60% aktív ciklusidő maximális teljesítmény mellett
  • nagy teljesítményű – ideális hegesztési munkákhoz 180 A-ig CO2-vel és 150 A-ig kevert védőgázzal
  • optimális – 10-18 l/perc gázellátás a hegesztéshez és a pisztoly hűtéséhez
  • rugalmas – 4 m-es tömlőcsomag a megfelelő mozgásszabadság érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Minden ellenőrzés alatt áll a kiváló minőségű MIG MAG hegesztőpisztollyal

Helyezze el optimálisan a hegesztőhuzalt a Stamos Germany MIG/MAG hegesztőpisztolyával! Az egyszerűen és precízen kezelhető hegesztőpisztoly segítségével könnyedén készíthet kiváló minőségű hegesztési varratokat. Használja a lenyűgöző teljesítményértékeket a MIG/MAG hegesztéshez és a hegesztőpisztoly optimális hűtéséhez a hosszú hegesztési munkák során!

Erőteljes MIG/MAG tömlőcsomag központi Euro csatlakozóval

A hegesztőpisztoly biztosítja az egyenletes huzalellátást és a stabil teljesítményértékeket a MIG/MAG hegesztés során. A MIG MAG hegesztőpisztolyt 180 A-ig terjedő áramerősséghez tervezték CO2-védőgáz esetén, illetve 150 A-ig kevert gáz esetén. A hegesztőpisztoly aktív ciklusideje 60%. A pisztoly névleges feszültsége 113 V, amely garantálja a legtöbb hegesztési munka hatékony elvégzését és az optimális hegesztési varratokat.

Csatlakoztassa a MIG MAG tömlőcsomagot hegesztőgépéhez a jól bevált Euro központi csatlakozóval! 4 m-es hosszával a tömlőcsomag biztosítja a precíz hegesztési munkákhoz szükséges mozgásszabadságot. A MIG hegesztőpisztoly kiváló minőségű alkatrészei optimálisan illeszkednek egymáshoz, így Ön mindig első osztályú eredményeket érhet el.

A MAG hegesztőpisztoly biztonságosan fekszik a kézben, a védőház pedig robusztus munkához is alkalmas. A 10-18 l/perc gázáramlási sebességgel a pisztoly megbízhatóan hűthető le, és stabil ívet hoz létre, amely optimális hegesztési varratokat biztosít. Hozza ki a legtöbbet MIG/MAG hegesztőgépéből, és használja a Stamos Germany MIG pisztolycsomagját!

MŰSZAKI ADATOK