Tétel: EX10021313

|

Modell: SWT500MIG3

MIG MAG hegesztőpisztoly - MIG500 - 3m x 16mm² - 500 A CO2/ 450 A Mix - vízhűtés

50 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – kiváló minőségű MIG500 hegesztőpisztoly MIG/MAG hegesztéshez
  • tartós – 100% aktív ciklusidő maximális teljesítmény mellett
  • nagy teljesítményű – ideális hegesztési munkákhoz 500 A-ig CO2-vel és 450 A-ig kevert védőgázzal
  • optimális – 10 - 20 l/perc gázellátás a hegesztéshez és csatlakozások a vízhűtéshez a hegesztőpisztoly számára 
  • rugalmas – 3 m-es tömlőcsomag a megfelelő mozgásszabadság érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

A vízhűtéses MIG MAG hegesztőpisztoly nagy áramerősség mellett is megbízható

Helyezze el optimálisan a hegesztőhuzalt a Stamos Germany MIG/MAG hegesztőpisztolyával! Az egyszerűen és precízen kezelhető hegesztőpisztoly segítségével könnyedén készíthet kiváló minőségű hegesztési varratokat. Használja a lenyűgöző teljesítményértékeket a MIG/MAG hegesztéshez és a hegesztőpisztoly optimális vízhűtéséhez a hosszú hegesztési munkák során!

Erőteljes MIG/MAG tömlőcsomag központi Euro csatlakozóval

A hegesztőpisztoly biztosítja az egyenletes huzalellátást és a stabil teljesítményértékeket a MIG/MAG hegesztés során. A MIG MAG hegesztőpisztolyt 500 A-ig terjedő áramerősséghez tervezték CO2-védőgáz esetén, illetve 450 A-ig kevert gáz esetén. A hegesztőpisztoly aktív ciklusideje 100%. A pisztoly névleges feszültsége 113 V, amely garantálja a legtöbb hegesztési munka hatékony elvégzését és az optimális hegesztési varratokat.

Csatlakoztassa a MIG MAG tömlőcsomagot hegesztőgépéhez a jól bevált Euro központi csatlakozóval! 3 m-es hosszával a tömlőcsomag biztosítja a precíz hegesztési munkákhoz szükséges mozgásszabadságot. A MIG hegesztőpisztoly kiváló minőségű alkatrészei optimálisan illeszkednek egymáshoz, így Ön mindig első osztályú eredményeket érhet el.

A MAG hegesztőpisztoly biztonságosan ül a kézben, a védőház pedig robusztus munkához is alkalmas. A 10 - 20 l/perc gázáramlási sebességgel a pisztoly stabil ívet hoz létre, amely optimális hegesztési varratokat biztosít. Ha vízhűtést csatlakoztat, megakadályozza a fáklya túlmelegedését nagy áramerősség esetén. Hozza ki a legtöbbet MIG/MAG hegesztőgépéből, és használja a Stamos Germany MIG pisztolycsomagját!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények