Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 123 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 6

A megfelelő elektronikai felszereléseket megtalálja a minőségi termelőtől, a Stamos Soldering-től. Ez a nagymértékben specializálódott gyártó professzionális megoldásokat kínál a forrasztáshoz. Említésre méltóak még a táp egységei, és a kijelző javító készletek is. A Stamos Soldering számára, mint minden márkánknál, a legmagasabb minőség és a meggyőző hatékonyság a legfontosabb. Itt megtalálja a tökéletes partnert a mindennapi munkához. Nézzen be az üzletünkbe, és fedezze fel a termékeink nagy választékát!


A Stamos Solderinggel forrasztó mesterré


Aki mesteri szinten akar forrasztani, annak szüksége lesz egy minőségi szerszámra. Kevés más iparágban annyira fontos a felszerelés, mint a forrasztásnál, ahol a precizitás, megbízhatóság és tökéletes design mind kiemelkedő szerepet kap. Itt jön képbe a Stamos Soldering a nagy termékpalettájával. A Stamos Soldering, mint ahogy a neve is mutatja, forrasztásra specializálódott, és ugyanazt a minőséget nyújtja mint a többi márka, például a Stamos Pro a hegesztő gépeivel vagy plazmavágóikkal. Legjobb kialakítást kombinálva a mindennapi munkát segítő kialakítással, mindezt  elérhető áron. Ezt mind kínálja a Stamos Soldering a kezdő forrasztóknak és profiknak egyaránt. A gyártó nagyszámú forrasztóállomással rendelkezik, ami a különböző extra funkcióknak hála, kiemelkednek a vetélytársai közül. Az, hogy a forrasztóállomásához tartozzon egy előmelegítő lemez, egy dupla LED kijelző, vagy egy hasznos forrasztó ón tartó, az már csak az ön döntése. Minden esetben egy minőségi szerkezetet kap, ami elősegíti hogy az ön munkái mindig jó minőségűek legyenek. Használja ki a nagy választékot, és találja meg az igényeinek megfelelő darabot. A termékek kialakítása mindig a mindennapos használat szem előtt tartásával történt, és így a könnyű kezelhetőség fontos szempont a Stamos Soldering számára.


További professzionális megoldások


A forrasztóállomások mellett a Stamos Soldering természetesen a szükséges kellékeket is árulja. Ezek közé tartoznak például a 60 vagy 75 wattos forrasztópákák. vagy a forrasztási folyamat közben keletkező bosszantó füstöt elszívó típusok is. Pákahegyeket és fúvókákat akár praktikus készletekben vagy külön-külön is tud rendelni. A munka megkönnyítése érdekében, a Stamos Soldering termékcsaládjába tartoznak a nagyítós lámpák is. Ezek nem csak az extra fényről gondoskodnak, hanem az akár 12-szeres nagyításról is. A forrasztáson kívül a Stamos Soldering még számos hasznos és ugyancsak professzionális terméket kínál. Ezek közé tartoznak például a 15 vagy 150 Wattos tápegységek, vagy a kényelmes kijelző javító gép. Ez a termék lehetővé teszi az okos telefonok sérült kijelzőjének egyszerű cseréjét. Itt is számos felhasználóbarát funkciót talál, mint a hőmérséklet kijelzés, vagy a rögzítő tartó szerkezet. A Stamos Soldering termékei sok előnyt kínálnak, mindezt verhetetlen áron. További technikai megoldásokat, mint például csörlőket találhat az MSW Motor Technics gyártó alatt.