B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20021083

|

Modell: S-LS-46

B-termék Forrasztóállomás elszívóval

35 752,00 Ft 44 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • védő – gőz elszívó véd a mérgező füstöktől
  • változó - széles hőmérséklet-tartomány 250 től maximum 430 °C -ig
  • nagy teljesítményű - 80 W-os forrasztópáka 40 másodperc alatt eléri a 400 ° C-os hőmérsékletet
  • kompakt - praktikus eszköz minden munkahelyre illik
  • biztonságos - az ESD-Safe-nek köszönhetően a kiváló minőségű ház védve van az elektrosztatikus kisülésektől
  • praktikus - forrasztópáka tartó forrasztófej szivaccsal

TERMÉK LEÍRÁSA

Az ártalmas gőzök ellen védve forraszon az elszívóval felszerelt forrasztóállomással

A Stamos Soldering S-LS-46 forrasztóállomása egy forrasztópákából, egy tisztító szivaccsal ellátott forrasztópákatartóból és egy integrált füst elszívóból áll. A kompakt készülék nemcsak a magas teljesítmény értékeivel, hanem magas forrasztási kényelmével is lenyűgöz. A káros gőzök még mielőtt zavarnának vagy ártanának elszívásra kerülnek.

A nagy teljesítményű forrasztóállomás elszívóval

Az elszívóval felszerelt forrasztóállomás kezelése egyszerű és hatékony. Egy váltókapcsoló aktiválja a forrasztópákát és az elszívót. A 80 W-os nagy teljesítménynek köszönhetően a forrasztópákának csak 40 másodpercre van szüksége a 400 °C -os hőmérséklet eléréséhez. A pontos hőmérsékletet fokozatmentesen tudja egy tekerővel beállítani, maximum 430 °C -ig. A készülék a hőmérsékletet ±5 ° C pontossággal tartja.

A rövid bemelegítési fázis alatt a forrasztópáka könnyen a tartóba helyezhető. Az optimális forrasztási eredmények elérése érdekében, a forrasztópáka tartó egy tisztító szivacsot tartalmaz, amellyel a forrasztócsúcs szükség esetén tisztítható. Lehűlve a forrasztócsúcs a feladattól függően cserélhető.

Az integrált gőz elszívás 115 m³/h légáramlással könnyen megszünteti még az erőteljesebb füstfejlődést is. A levegőt egy aktív szénszűrőn vezeti át, amely alaposan megtisztítja ezt. A szállítási csomag három, 13 x 13 cm méretű szűrőt tartalmaz, így a Stamos Soldering forrasztóállomás használatát azonnal megkezdheti. Az Ön biztonsága érdekében a ház ESD-Safe kialakítású, ez megelőzi az elektrosztatikus kisülést a forrasztás közben.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK