Trustpilot
(7) értékelés

Forrasztóállomás füstelszívóval - 720 W - 2 kijelző - BASIC

55 690,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021026

|

Modell: S-LS-16 BASIC

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítás várhatóan április 24., szerda
Főbb jellemzők
  • Ideális elektromos eszközök javítására és karbantartására
  • Kompakt, robusztus, szigetelt ház
  • 75 Watt teljesítményű forrasztópáka
  • Pontos hőmérséklet-szabályozás
  • 2 LED kijelző
  • Hordózófogantyúnak hála mobilisan bevethető / Elektrosztatikus töltés elleni védelem (ESD)
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.4

7 értékelés alapján

Rendezés :

6 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

Professzionális és hosszú élettartamú termék

Egy számítógépes és okostelefonos segítségnyújtó központ technikusa vagyok. Naponta 10-20 elektronikai eszköz áll rendelkezésünkre, melyek karbantartást igényelnek ezen az eddig érvényben lévő szövetséges állomáson keresztül, az anyagok kiváló minőségűek, a teljes kézikönyvet elolvasva sok hasznos fogalmat tanulhatsz meg, amit egyébként. figyelmen kívül hagyja.Eddig a vásárlás óta ez a gép semmiféle meghibásodást vagy kopást nem mutatott, a csúcs hőmérsékletét állandóan tartja.Kiváló termék, általam előnyösnek ítélt áron vásárolva.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

Remek termék

Kiváló termék, nagyon funkcionális, kényelmes és kis helyet foglal, csak egy kicsit zajos. Megvenni

Eredeti értékelés megjelenítése

7 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

Optimális.

Azzal kezdem, hogy a megrendelés és a kiszállítás között nincs értékelés... miközben mindent kitölt, és rákattint a küldésre, a termék már otthon van... ha a dolgok 1/4-e működött annak, ahogy az Amazonon működnek... a világ határozottan jobb lenne, mert van egy kapcsolat, ami néha fiktív, néha valós, de mégis létezik, és ez a fontos, azok között, akik vásárolnak, akik eladnak és akik kivételesen szállítanak... mindannyian összefogtak ezért. óra.. .nap...vagy hét, amíg minden meg nem oldódik...Ami az állomást illeti, ez komoly, jó kidolgozású német, még ha vannak Kínában gyártott elemek is, de valószínűleg gyártják más kaliberrel (lásd Apple), és mindenekelőtt funkcionális. Olvastam már a zajról vagy rezgésről... csak játssz egy pillanatra a burkolat fémlemez válaszfalaival... talán adj egy negyed fordulatot néhány csavarnak, ha válogatós akarsz lenni. Most már csak ki kell várni az időtartamot és remélni, hogy ez is kiváló lesz.

Eredeti értékelés megjelenítése

6 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

korlátokkal egész jó...

A forrasztóállomást valahol máshol vettem, nem az Amazonon.De mivel magam kerestem véleményeket és csak a 2016. december 28-i "review"-t találtam, ami nem mond semmit, ezért itt is értékelem. Az alap verzió tényleg így értettem.Nem jár hozzá más forrasztóhegy (eredeti szett 30€ de más olcsó lépések is belefértek.) stb de fúvókák a meleglevegős egységhez.Egy kicsi sajnos olcsó kék szivacs ami elég vékony és egy forrasztópáka tartó (10db forrasztóhegy és egy forrasztó adagoló tárolási lehetőségével. Inkább megvenném a készletet 30€-ért többért (mai ár) vannak forrasztóhegyek és a kép szerint egy nagyító... nekem az a fontos, hogy a forrasztópáka és a kábel elég könnyű és a kábel nagyon hajlékony.Most leszedtem a szívást,egyrészt néha megakadsz az alkatrészeken és A motor zümmögése (ami a meleg levegőt is adja) elég hangos még legalacsonyabb szinten és nagyon erősen rezeg a forrasztóállomás.Ez nem egészséges az alkatrészekre és a zaj is zavaró és monotóm.A szétkapcsolást már árkategóriában érdemes megfontolni a gyártónak .a 75 wattal a forrasztópáka eléri a hőm (nálam 310°C) kb 30 másodpercre becsülve a kijelző szerint persze a hegynek kicsit hosszabb kell, hasonlóan a forró levegős vasaláshoz.Összességében elégedett vagyok a vásárlással és már megvolt a a jó idő a forrasztóállomással jobban működött mint a porcelán szettek de persze nem tud lépést tartani a 300€+ állomásokkal.az instrukciók nagyon jók...de melyik hobbinak kell ez ;)

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Slovakia

Forrasztóállomás füstelszívóval

A forrasztási képességgel meg vagyok elégedve ezzel az állomással, a hőfok fokozatonként állítható a gyártó által megadott tartományban, ugyanez vonatkozik a meleg levegő befújására is. Ami a szívó funkciót illeti, kicsit csalódott vagyok, működik, de csak a legmagasabb szintre állítva látszik, és ha nem tévedek, valószínűleg egy kis kompresszort használnak erre, de az én esetemben vagy rosszul fix vagy esetleg rosszul van kenve, csak zajos és vibrál az egész állomással. Az általános feldolgozás és minőség nagyjából megfelel az árnak. Meg vagyok elégedve, csak a kompresszorért kár. Talán kijavítom valami ventilátor cseréjével vagy ilyesmi.

Eredeti értékelés megjelenítése

7 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

annotáció

A készülék kívülről jó benyomást kelt, de 100%-ra nem értékelhető, mert a műszaki rajzok 0. A tartozékokat ki kell találni.A kisgyermekek számára nagyon átfogóan le vannak írva a biztonsági utasítások és az ártalmatlanítási útmutató is... ....mfg . A.Juche

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Elég jó forró levegős állomás, de egy közepes forrasztópákával

A forrasztóállomás működése, koncepciója eddig tetszik. Sok helyzetben sokkal könnyebb meleg levegővel dolgozni, mint dugattyúval, a meleg levegő fűtőteljesítménye elegendő és a hőmérséklet szabályozás is rendben van. 5 csillag a forró levegőért.Úgy tűnik, ugyanazt a szivattyút használják a forrasztópáka forrasztó szívásához. Ez nagyon praktikus, mert a füst közvetlenül a forrasztási pont közelében szívódik el, és nem kerül közvetlenül az arcába. Csak a beépített „szűrő” gyengén néz ki, és körülbelül nulla védőhatása lesz. A füst szinte 1:1 arányban jön be a szobába, csak nem közvetlenül az arcba. De ez már valami, ebben a hobbiban amúgy is rendszeresen szellőztetni kellene. Hozzá kell szokni a vastagabb tömlőhöz a forrasztópákán,az megoldható.Elégedetlen vagyok a forrasztópáka fűtőteljesítményével. Az 1990-es évekből származó 16 W-os Ersa forrasztópákám többet tesz, mint ez az állítólagos 75 W-os forrasztópáka. Nem lehet HF rézszalagot forrasztani, így továbbra is a 36 W-os Weller dugattyúmat használom. Igen, jól olvastad, csak a fele az erő. Valóban valami baj lehet a forrasztópákával. Azt is kétlem, hogy a forrasztópáka kijelzett hőmérsékletének van valami köze a forrasztócsúcs hőmérsékletéhez. Egy ideje azt mondják 350°C és a normál forrasztás nem olvad meg. Nem lehet.Vannak olyan munkák, ahol alacsonyabb maximális hőmérsékletet és alacsonyabb maximális időt kell tartani a forrasztási munkákhoz. Ez csak jó irányítással és nagy teljesítménnyel lehetséges. Ezért látom kevésbé ezt a készüléket, még ha így is hirdeti magát.A forrasztócsúcs szétszerelése azt mutatja, hogy a forrasztóhegy nem illeszkedik pozitívan a fűtőrúdra. Az enyém között van egy 1 mm-es nyílás. Úgy értem, kisebb résekre számítunk az autókban. De a levegő szigeteli a hőt, nem igaz? Nagyon bonyolult C-alakban beépítettem egy darab rézdarabot, hogy minden meg tudjon nyúlni. Most egy kicsit jobb.Minden használt 20 éves analóg Ersa forrasztóállomás jobban forraszt. Na, de csak akkor, ha találsz SMD-képes forrasztóhegyeket Finom munkákhoz, mint az SMD vagy klasszikus alkatrészek, elegendő a forrasztópáka. Viszont aki a HF tartományban van vagy vastagabb kábelekkel forrasztja, az hamar boldogtalan lesz.Az állomás meleglevegős része egész tisztességes, és a levonások ellenére minden együtt megéri az árát.Hőmérséklet szabályozást szeretnék látni a meleg levegőt a legalacsonyabb szintig 50 °C-ig, akkor a műanyaggal is lehet vele dolgozni. A 100°C-os minimum hőmérséklet egyértelműen túl meleg ehhez. A forrasztófej az újratervezés része. Ez azt jelenti, hogy elmarad a csúcskészülékek kategóriájától.Jó belépő szintű készülék, amelyet akkor is megvásárolhat, ha ismeri a hibákat.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket