Tétel: EX10021270

|

Modell: S-LS-91

Labor tápegység - 0–100 V - 0–2 A DC - 200 W - 4-jegyű LED kijelző

84 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható ­– DC áramfeszültség 0-tól 100 V-ig és áramerősség 0-tól 2 A-ig
  • 4 jegyű LED kijelző – a kimeneti áram és a kimeneti feszültség gyors ellenőrzéséhez
  • biztonságos – beépített védelem a túlmelegedés, a túláram és a túlzott terhelés ellen
  • hatékony – intelligens hőmérséklet-szabályozás és automatikus váltás állandó áramról állandó feszültségre
  • egyszerű – átlátható kezelőpanel forgatható vezérléssel és 4 mm-es csatlakozó aljzattal

TERMÉK LEÍRÁSA

Megbízható labor tápegység 200 W-ig

Az S-LS-91 labor tápegység speciálisan külső eszközök egyenáram ellátására lett kifejlesztve, amelyek esetén az áramerősség és az áramfeszültség egyénileg állíthatók be. A szabályozható tápegységet méréstechnika kategóriánkból elsősorban professzionális használatra tervezték az ipari és a telekommunikációs szektorban, laboratóriumokban és elektronikus eszközökkel felszerelt műhelyekben, termelőüzemekben és ellenőrző intézetekben való használatra. A lineáris technológia alacsony maradék hullámzást és alacsony zajszintet eredményez.

Az áramértékek mindig optimálisan állíthatók be a Stamos Soldering laboratóriumi tápegységével

A nagyméretű LED kijelzőnek köszönhetően bármikor könnyen leolvashatja a kimeneti feszültség, az áramerősség és a teljesítmény beállított értékeit. A számok még rossz látási viszonyok között is jól felismerhetők. Az egyes kijelzők a megfelelő egységrövidítésekkel vannak ellátva, így az áramerősség és az áramfeszültség bármikor egyértelműen megkülönböztethetők. 

A felhasználóbarát állítható tápegység egyszerűen és kényelmesen vezérelhető a forgatógombokkal. A forgóvezérlők lehetővé teszik a kívánt áramerősség 0 és 100 V DC közötti és a kimeneti feszültség 0 és 2 A közötti pontos beállítását. A szabályozás során a nagy LED kijelzőn ellenőrizheti az adott értékeket, és könnyedén beállíthatja azokat saját igényeinek megfelelően. Ha a szabályozható tápegység állandó feszültségforrásként (CV) működik, akkor a készülék automatikusan átkapcsol állandó áramüzemre (CA), amint eléri a beállított terhelési határértéket, ami megakadályozza a csatlakoztatott eszközök károsodását.

A szabályozható tápegységgel magas biztonsági fokozatú készüléket kap: A készüléket túláram-védelemmel (OCP), túlterhelés elleni védelemmel (OPP), áramkorlátozással és egy speciális túlmelegedés elleni védelemmel (OTP) szerelték fel. Az integrált ventilátor alkalmazkodik a készülék hőmérsékleti viszonyaihoz, és gondoskodik optimális hűtésről. Ezek az óvintézkedés még intenzív és folyamatos használat mellett is garantálják a tápegység biztonságos működését. A készülék riasztóval lett ellátva, amely tájékoztatja Önt a biztonsági hiányosságokról.

A csúszásbiztos gumilábak biztosítják a készülék stabilitását, és megvédik a munkafelületet a karcolódástól. A Stamos Soldering tápegységével egy professzionális eszközt kap különböző extern eszközök indiviuális egyenáram-ellátáshoz!

MŰSZAKI ADATOK