Akciós

Tétel: EX10021404

|

Modell: S-LS-114

Labor tápegység - 0–30 V - 0–5 A DC - 550 W - 5 memóriahely - LED kijelző - USB/RS232

118 990,00 Ft 140 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható – 2 csatorna 0–30 V DC feszültséggel, valamint 0–5 A áramerősséggel, és egy csatorna 5 V-tal és 3 A-rel
  • LED kijelző – a kimeneti áram és a kimeneti feszültség gyors ellenőrzéséhez
  • smart – 5 memóriahely 2 csatornához, amely könnyen előhívható a gombokkal, valamint USB és RS232 interfész
  • biztonságos – beépített védelem túlmelegedés, a túláram és a túlfeszültség ellen
  • effektív – intelligens hőmérséklet-szabályozás hatékony és csendes ventilátorokkal

TERMÉK LEÍRÁSA

A labor tápegység 550 W-ig memóriafunkcióval

Az S-LS-114 állítható labor tápegységgel külső eszközöket láthat el egyenárammal, két csatornára külön-külön beállítva az áramerősséget és az áramfeszültséget. Az öt memóriahelyet tartalmazó memóriafunkciónak köszönhetően a készülék rendkívül hatékonyan használható. A szabályozható tápegységet méréstechnika kategóriánkból elsősorban professzionális használatra tervezték az ipari és a telekommunikációs szektor számára, laboratóriumokba és elektronikus eszközökkel felszerelt műhelyekbe, termelőüzemekbe és ellenőrző intézetekbe.

A két csatorna áramértékei mindig optimálisan állíthatóak be a Stamos Soldering laboratóriumi tápegységével.

A nagyméretű, 4-jegyű LED kijelzőnek köszönhetően bármikor könnyen leolvashatja a kimeneti feszültség és az áramerősség beállított értékeit. A számok még rossz látási viszonyok között is jól láthatók. A gyakran ismétlődő áramértékekhez öt memóriahely áll rendelkezésre, így szükség esetén kényelmesen újra előhívhatja őket. Az egyes és kettes csatornát használja az értékek egyéni beállításához. Ezenkívül egy harmadik csatorna is rendelkezésre áll, amely folyamatosan 5 V és 3 A feszültséggel látja el az eszközöket. Csatlakoztassa a tápegységet egy számítógéphez egy USB vagy RS232 interfészen keresztül.

A felhasználóbarát labor táp egyszerűen és kényelmesen vezérelhető a forgatógombok és a gombok segítségével. A forgatógombok lehetővé teszik a kívánt 0–30 V DC kimeneti feszültség és a 0–5 A áramerősség pontos beállítását az egyes és a kettes csatornákhoz. A beállítás során a nagy LED kijelzőn ellenőrizheti a megfelelő értékeket, és könnyedén beállíthatja azokat saját igényeinek megfelelően. A tápegység továbbá rendelkezik egy vezérlőpanel-zárral, amely megakadályozza a beállított paraméterek véletlen megváltoztatását. Ha az állítható tápegységet állandó feszültségforrásként (CV) használja, a készülék automatikusan átvált állandó áramú üzemmódra (CA), amint eléri a beállított terhelési határértéket. Ez megakadályozza a csatlakoztatott egységek károsodását.

Az állítható laboratóriumi tápegységgel egy magas biztonsági fokozatú készüléket kap: a tápegység túlfeszültség- (OVP) és túláramvédelemmel (OCP), valamint speciális túlmelegedés elleni védelemmel (OTP) van felszerelve. Az integrált ventilátor alkalmazkodik a készülék hőmérsékleti viszonyaihoz, és gondoskodik optimális hűtésről. Ezek az óvintézkedések még intenzív és folyamatos használat mellett is garantálják a tápegység biztonságos működését. A készülék riasztóval rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a biztonsági hiányosságokról, és amelyet a laboratóriumi helyzettől függően kikapcsolhat. A készülék kalibrálásához használjon egy szoftvert.

MŰSZAKI ADATOK