Trustpilot
Akciós
(3) értékelés

Laboratóriumi tápegység - 0-30 V - 0-5 A DC - 150 W - USB - 100 memóriahely

75 090,00 Ft 94 890,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021066

|

Modell: S-LS-36

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítás várhatóan április 24., szerda
Főbb jellemzők
  • magas, 1 mV / 0.1 mA pontosság
  • DC feszültségtartomány: 0 - 30 V
  • áramerősség tartomány: 0 - 5 A
  • nagy, háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző - az aktív kimeneti áram és a feszültségkimeneti értékek gyors ellenőrzéséért
  • fordított polaritás / túlterhelés / túlmelegedés / túlfeszültség / túláram elleni védelem
  • gumiból készült lábak - nem csúszik és nincsenek karcolások
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

3 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Szuper

A lineáris laboratóriumi tápegység toroid magos transzformátorral rendelkezik a normál transzformátor helyett, és ezért kis terhelések esetén egyenrangú a kapcsolóüzemű tápegységgel. A készülék alacsony terhelés mellett (12V-ig, 2A-ig tesztelve) csendes, és nincs zümmögés vagy csipogás, mint a többi laboratóriumi tápegység ebben az árkategóriában. A ventilátor csak nagyobb áramfelvétel esetén kapcsol be szabályozatlanul, majd kellemes hangerőn marad, ami a csendes helyiségeknél is megfelelő. A készülék működése nagyon jól sikerült. A specifikációkat a forgókerékkel vagy a számbillentyűkkel lehet megadni. A számbillentyűzet a 100 egyedi memóriahelyhez is szolgál, amelyek közül 10 közvetlen. Ebben az árkategóriában ez ritka. A jelenlegi szabályozás 3 milliampertől indul, így soros ellenállás nélküli LED-ekkel is lehet kísérletezni. A jól olvasható kijelző a többi készüléken megszokott piros számok közül is kiemelkedik. A kimeneti jel a lineáris tápegységnek köszönhetően alacsony interferencia, és érzékeny fogyasztók számára is alkalmas. Minden tekintetben meggyőző laboratóriumi tápegység.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Kiváló minőségű és megbízható laboratóriumi tápegység

A laboratóriumi tápegységet nagyon jól becsomagolva szállították, és intuitívan kezelhető. A jó csomagolás ellenére a mellékelt (mini) CD sajnos hibás volt, így PC-n keresztül még nem tudtam tesztelni a vezérlést. A "Normal2" méretű CD is praktikus lenne, mivel a mini CD-ket nem lehet a meghajtók foglalataiban használni. Még jobb lenne, ha a jelenlegi szoftver egyszerűen letölthető lenne. Akkor meg kell várnom, míg megérkezik a csere CD és a környezet továbbra is védve lenne, mert már nem lenne szükség CD-re. A kijelző háttérvilágítású és jól olvasható. A kijelző azonban lehetne kicsit nagyobb, hogy még könnyebben lehessen olvasni az értékeket. Színes kijelző optimális lenne, még ha a táp be van kapcsolva kicsit drágább lenne.A billentyűk minőségi benyomást keltenek és könnyen használhatóak.A gombok egy része világít fix burkolattal behelyezhető Laboratóriumi kábelek mozgatható hüvelyes vagy szabványosak használhatók Laboratóriumi kábel fedél nélkül.További praktikus tulajdonsága, hogy a laboratóriumi tápegység masszív hordozó fogantyúval rendelkezik.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Kiváló minőségű és megbízható laboratóriumi tápegység

A laboratóriumi tápegységet nagyon jól becsomagolva szállították, és intuitív módon kezelhető. A jó csomagolás ellenére a mellékelt (mini) CD sajnos hibás volt, így PC-n keresztül még nem tudtam tesztelni a vezérlést. A "Normal2" méretű CD is praktikus lenne, mivel a mini CD-ket nem lehet a meghajtók foglalataiban használni. Még jobb lenne, ha a jelenlegi szoftver egyszerűen letölthető lenne. Akkor meg kell várnom, míg megérkezik a csere CD és a környezet továbbra is kímélő lenne, hiszen már nem lenne szükség CD-re. A kijelző háttérvilágítású és jól olvasható. A kijelző azonban lehetne kicsit nagyobb, hogy még könnyebben lehessen olvasni az értékeket. A a színes kijelző optimális lenne, még a tápfeszültség bekapcsolása esetén is kicsit drágább lenne.A billentyűk minőségi benyomást keltenek és könnyen kezelhetők.A gombok egy része megvilágított.A csatlakozó kapcsok tömörek. fix burkolatú kábelek nem helyezhetők be Laboratóriumi kábelek mozgatható hüvelyes vagy szabványosak használhatók Laboratóriumi kábel fedél nélkül.További praktikus tulajdonsága, hogy a laboratóriumi tápegység masszív hordozó fogantyúval rendelkezik.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket