B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20021438

|

Modell: X-BASIC

B-termék Hegesztő sisak - X-BASIC - színes látómező

20 490,00 Ft 25 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • átfogó védelem – minden elterjedt hegesztési eljárás során
  • megfelel a szabványoknak – fényvédelem DIN 4 / 5–8 / 9–13 szerint, valamint DIN 16-ig UV-védelem
  • optimális látási viszonyok – nagy, 100 x 60 mm-es, színes látómező
  • gyors – 4 érzékelő, 1/25000 mp-es reakcióidővel
  • kíméletes átmenet – állítható 0,2–1,0 mp-es késleltetés

TERMÉK LEÍRÁSA

A akadálytalan kilátás az erős fény ellenére is a X-BASIC hegesztő maszkkal

Használja ki a jó optikai tulajdonságokat, a rendkívül gyors reakciósebességet és a könnyű súlyt, és válassza az X-BASIC hegesztő sisakot a hegesztési munkákhoz! Akár elektródával, akár védőgázzal hegeszt, az automata védősisak megbízható védelmet nyújt minden elterjedt hegesztési módszer alkalmazása során. A hegesztő maszk színes látómezőt és teljes perspektívát kínál.

Automata hegesztő sisak hatékony védőfunkciókkal

Az automatikus hegesztő sisak állítható fényvédelmi tartományt biztosít DIN 4 / 5–8 / 9–13 között. Az önellenőrzés segítségével optimálisan állíthatja be a fényvédelmet saját igényeinek megfelelően. A 100 x 60 mm-es látómezővel szem előtt tarthat minden lényeges részletet. A X-BASIC tartós patronja napelemmel működik, és tartalékként egy cserélhető CR2450 elemet tartalmaz, amelynek üzemideje 5000 óra.

A rendkívül könnyű, műanyagból készült hegesztőmaszk súlya mindössze 0.6 kg, így hosszú munkák során is kényelmes viselet.  A felhasznált, PA66 és PC műanyagokból készült anyagkeverék biztosítja a védősisak termikus formastabilitását és tartósságát, így a sisak hosszú évekig használható még zord körülmények között is.

A világosról a sötétre való átváltás rendkívül gyors, 1/25000 mp-es reakcióidővel védi Önt a káros ívsugarakkal szemben,   így nem terheli túlzottan a szemét, és nincs szükség hosszú akklimatizációs időszakra a hegesztés folytatásához. A hegesztősisak optimális UV/IR védelmet biztosít minden fényerőszinten egészen DIN 16-ig. Az optikai osztály, a szórt fény, a homogenitás és a látószögfüggés kiemelkedő értékeinek köszönhetően az automata hegesztő sisak ideális professzionális használatra hegesztőgépekkel.

Az átfogó fényvédelemnek köszönhetően a hegesztőmaszk minden elterjedt hegesztési eljáráshoz használható. A fényérzékenység, a késleltetési idő és a sötétedés mértéke egyénileg igazítható az adott hegesztési folyamathoz. Ha más fémmegmunkálást, például csiszolást szeretne végezni a sisak levétele nélkül, akkor válassza a GRIND üzemmódot. Az Stamos Welding Group automata hegesztő sisakkal minden lehetséges!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények