Trustpilot
Akciós
(4) értékelés

Hegesztési füst elszívás - 2 elszívókar - 2200 W

1 330 990,00 Ft 1 761 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021491

|

Modell: SWG-FUME2200

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítás várhatóan április 30., kedd
Főbb jellemzők
  • hatékony – megbízhatóan szívja el a káros füstöt 99,9%-os szűrőteljesítménnyel és ≥0,3μm szűrőpontosság hegesztés közben
  • nagy terület – optimális 30 m² méretű helyiségekbe
  • erős – 2200 W teljesítmény mellett 2000 m³/h légáramlás érhető el
  • rugalmas – hosszú szívókarok a könnyű beállításhoz a munkahelyhez
  • mobil – a négy fékezett kerék megkönnyíti az elszívórendszer szállítását és beállítását
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

4 értékelés alapján

Rendezés :

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Szakmai

A készülék nagyon jól elnyeli a füstöt MIG/MAG és AWI hegesztés közben. Őszintén szólva, sok összehasonlítást néztem a YT-n hasonló termékekkel. Sajnos sehol nem találtam videót ehhez a termékhez, ami kár, hogy a készülék igazán zseniális eredményeket ér el, így kicsit kockázatos volt a vásárlás. beltéri/garázshegesztéshez stb.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Néhány hete vásároltam a két elszívókaros Stamost, hogy biztonságosabbá és tisztábbá tegyem a munkahelyemet. Azt kell mondanom, hogy ez a termék felülmúlta az elvárásaimat. Az egyik fő tulajdonság, amely a legjobban lenyűgözött, a nagy szívóerő. A füst hatékonyan és gyorsan eltávolítható, segítve a tiszta és biztonságos munkakörnyezetet. Jól észrevehető a műhelyem levegőminőségének különbsége a készülék beszerelése óta. A két elszívókar rugalmas és könnyen pozícionálható, lehetővé téve a könnyű alkalmazkodást a különböző munkakörülményekhez. Robusztusak és ott maradnak, ahol mozgatja őket, ami nagyon fontos a hatékony szíváshoz. A rendszer is meglehetősen csendes, ami váratlan, de nagyra értékelt bónusz. Bár az árat tekintve a hegesztési füst elszívás biztosan nem olcsó befektetés, úgy gondolom, hogy megéri a pénzt, ha figyelembe vesszük az egészségvédelmet és a jobb munkakörnyezetet. Összességében nagyon elégedett vagyok a STAMOS megvásárlásával, amely kiváló teljesítményt nyújt, és minden hegesztőműhely nélkülözhetetlen kiegészítője. Teljes mértékben tudom ajánlani ezt a terméket. A munkahelyi biztonságért és egészségért csekély árat kell fizetni.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Jó minőségű, fém ház

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Szilárd teljesítménye van, és hasznos kiegészítője a műhelyemnek. Az apróbb hibák ellenére ajánlom a terméket, főleg ha a mennyiség és az ár nem jelent komoly problémát a potenciális vásárlónak.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket