Akciós

Tétel: EX10021287

|

Modell: S-SPEEDWELD-150

Hegesztő forgatóasztal - 150 kg - asztal dőlésszöge 0–90° - lábpedál

925 990,00 Ft 1 334 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – legfeljebb 150 kg teherbírással
  • állítható – változtatható forgási sebesség, 0–90° közötti tartományban dönthető
  • sokoldalú – az univerzális teherfelvevő lemeznek köszönhetően
  • precíz – ideális eredmények kézi, félautomata, gép és automatikus hegesztés esetén
  • biztonságos – lábpedálos működtetés és beépített csatlakozás földelő kábelhez

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos hegesztési varratok és ergonomikus munkavégzés a flexibilis hegesztő forgatóasztal segítségével

A hegesztés során döntő fontosságú a pozíció és a hozzáférhetőség az anyagok megbízható csatlakoztatásához. Az S-SPEEDWELD-150 hegesztő forgatóasztal sokoldalú beállítási és rögzítési lehetőségeivel precíz segítséget nyújt a kézi, a fél vagy a teljesen automatikus hegesztés során. A hegesztő forgató a Stamos Welding Group-tól azonban ergonomikus, biztonságos és pontos munkavégzést tesz lehetővé vágási, csiszolási vagy összeszerelési munkáknál is.

Sokoldalú hegesztő pozícionáló a könnyű hegesztéshez minden helyzetben

Max. 150 kg teherbírásával és az univerzális teherfelvevő lemezzel a hegesztő forgató rugalmasan használható a különböző alkatrészekhez. A változtatható forgási sebességnek és a 0–90° közötti tartományban állítható dőlésszögnek köszönhetően minden munkadarabhoz megtalálható az optimális pozíció és fordulatszám. A hegesztő pozícionáló magas színvonalú kivitelezése és a megszakítás nélküli munkavégzés biztosítja a kiváló eredményeket és a változatlan minőséget, valamint biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszi a hegesztési folyamatot, és csökkenti a hibalehetőségeket.

A pedálos vezérlés gondoskodik a fokozott biztonságról, és a még nagyobb rugalmasságról, mivel így kezei szabadon maradnak, valamint a hegesztő pozícionáló lehetővé teszi a tiszta hegesztési varratok elérését minden felhasználó számára. A beépített csatlakozás földelő kábelhez szintén garantálja a biztonságot és megakadályozza a sérüléseket és a károsodást. Akár kézi hegesztés, akár automatizált CNC hegesztés: a hegesztő forgatóasztal segítségével biztonságosan, precízen, ergonomikusan és hatékonyan kombinálhatja a különböző alakú és méretű munkaanyagokat.

MŰSZAKI ADATOK