Tétel: EX10021291

|

Modell: SWG-MWH-S55

Hegesztőmágnes - kapcsoló - 45/90° - 55 kg

21 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható – 45° és 90° szögben tartja a munkadarabokat
  • praktikus – a kapcsolóval szabályozható a mágneses erő
  • erős – 55 kg-os tartóerővel csatlakoztatja egymással a fémeket
  • tartós – robusztus acélszerkezet a stabil kapcsolódás érdekében
  • könnyen kezelhető – a mágneses erő kikapcsolásával a fémmaradványok egyszerűen eltávolíthatók

TERMÉK LEÍRÁSA

Okos hegesztőmágnes kapcsolóval

A Stamos Welding Group hegesztőmágnest kifejezetten fémelemeken való használatra tervezték, és erős mágneses kapcsolatot biztosít az egyes munkadarabok között, amelyet egy kapcsolóval kapcsolhat be és ki. A robusztus szögbeállító különböző szögekben rögzíthető, és optimális tartóként szolgál a fém alkatrészekhez hegesztési, forrasztási vagy más professzionális szerelési munkák során.

A mágneses szögbeállító biztonságosan a helyükön tartja a munkadarabokat

A hegesztő mágnes nyíl formájú kialakítása lehetővé teszi a multifunkcionális alkalmazást különböző pozíciókban. A szögbeállító 45°-os és 90°-os pozíciókban használható, amely rugalmas megoldást kínál a munkadarabok optimális elhelyezésére az Ön egyéni igényeknek megfelelően.

A rendkívül erős mágneses kapcsolat egy kapcsolóval aktiválható, illetve deaktiválható, amely megkönnyíti a munkadarabok egymáshoz igazítását, mielőtt az aktivált mágnes megtartaná őket. Az erős mágneses kapcsolat garantálja a legmagasabb szintű biztonságot a használat során.

A max. 55 kg-os tapadási súrlódásnak köszönhetően a mágneses pozicionáló optimális összekötő elem a nehéz fém alkatrészek között, így segítségével könnyedén összefoghatók egymással a fémből készült lemezek, csövek és egyéb alkatrészek, Önnek pedig mindkét keze szabadon marad a fémmegmunkálás során, és mindig biztonságosan dolgozhat.

A hegesztő mágnes stabil acél burkolattal rendelkezik, amely garantálja az eszköz terhelhetőségét és hosszú élettartamát. A robusztus acélkonstrukciónak köszönhetően a mágneses pozicionáló formastabil, így nyomás alatt is az optimális helyzetben marad.

Ha a hegesztőmágnes mágneses ereje deaktiválva van, könnyen megtisztítható a szennyeződésektől, például a fémforgácsoktól vagy más hasonlótól.

MŰSZAKI ADATOK