További termékek a Stamos-Welding

Stamos-Welding

A Stamos Welding fedőmárkával az expondo önnek jó minőségű márkákat kínál, teljesen az igényeire szabva. Szolgáltatók széles körű skáláját kínáljuk önnek, akiknek minden helyzetre megvan a legjobb termékük, legyen szó akár hegesztőgépekről, plazmavágógépekről vagy egyéb kellékekről. Függetlenül attól, hogy anyagokat akar elválasztani, vagy összedolgozni: a nagy választék, ami a Stamos Welding alatt egyesül, kielégíti a hegesztő mesteremberek és a kezdők igényeit is. Ne maradjon le a katalógusunkban található termékekről se!


Stamos Welding: Minden előny egy név alatt


A Stamos Welding egyesít számos elismert és híres márkát, amit mi itt, az expondo webshopjában nagy örömmel kínálunk önnek. Mint ahogy a Royal Catering is elsőosztályú termékeket kínál a vendéglátás terén, úgy a Stamos Welding is tart mindent, ami a hegesztés szerelmeseit megmozgatja. A Stamos Basic kiváló termékeket kínál kedvező áron, és így tökéletes választás, ha egy belépő kategóriás márkát keres, amivel a hegesztő karrierét el tudja kezdeni. A Stamos Welding leányvállalata robusztus hegesztőgépek választékát nyújtja önnek. Legyen szó akár MMA, wolfram elektródás AWI-hegesztőgépről, vagy egy praktikus plazmavágógépről, a Stamos Basic minden kívánságra talál megoldást! Jól hangzik, ugye? De ez nem a Stamos Welding teljes kínálata! A kezdőknek célzott termékcsalád mellett, ami garantálja a könnyű belépést a hegesztés világába, megtalálhatja a Stamos Selection alatt a minőségi termékeket, amivel a művészi hegesztés is elérhető. A tervezés során különös hangsúlyt fektettek a minőségi termék előállítására. Akár plazmavágót, vagy alumínium hegesztőt keres, lepje meg magát a legjobb szerszámmal! Az expondo célja minden alkalomra a legjobb eszközt kínálni. A Stamos Welding a cégcsoport másik meggyőző partnere.


Minden alkalomra a legjobbat!


A hagyományos kínálatunk mellett, a Stamos Welding csoport kínálatában találhatóak gépek a különleges alkalmakra is. Ez magában foglalja például a Stamos ECO termékcsaládot. A név és a zöld szín rögtön elárulja mi volt a tervezés során a fő szempont: a legjobb eredmények elérése mellett itt a környezettudatosság is fontos szempont. Csökkentettük az energiafogyasztást, és a készítés során kizárólag környezetbarát alapanyagokat használtunk fel, de természetesen ez nem megy a minőség rovására. Így mindig a legjobb minőséget kapja, ami a kiváló környezettudatossággal társul. További minőségi márkánk még a a Stamos Power² és a Pro Series. Ezzel teljesítettük célunkat, hogy minden helyzetre egy kiváló gépet kínáljunk önnek. A Stamos Welding termékcsalád összes tagja korrekt társ a mindennapi hegesztő munkában, mint a hogy a Kern márka is, ha precíz és megbízható mérésekre van szüksége. Láthatja: Az expondo ismét meggyőzi önt a széles körű termékekkel, amik a kezdőknek is ugyanakkora választékot kínálnak mint a gyakorlott mestereknek. Robusztus tartós kialakítás és maximális vevőközpontúság. Ezek jellemzik a Stamos Welding márkáit. Vessen egy pillantást a katalógusunkra!

Close filters

Folyamat

 •  
 •  
 •  

Látómező

 •  

Védelmi kategória

 •  

Bekapcsolási idő

 •  
 
 • Kapcsolat
  Phone

  06-1-445-3799
  H - P 10:00 - 16:00
  Expondo Blog

  Mail

  info@expondo.hu
  Hamarosan felvesszük
  Önnel a kapcsolatot
 • Fizetés
  Gyors és biztonságos fizetés
  Mastercard Visa Vorkasse