Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 771 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 33

Akár a pontosság, rugalmasság vagy szakértelem: a Steinberg Systems mérlegeivel minden alkalomra a tökéletes készüléket kapja, és a mérés eredményében mindig megbízhat. Ezt a minőségi alapanyagok garantálják, amiből minden Steiberg Systems mérleg készül. A maximális elégedettség és a könnyű használhatóság jellemzi a termékeket a hosszú élettartam mellett. Mint a többi termékünkkel más iparágaknál, itt is meggyőző minőséget kap kedvező áron. Minden Steinberg terméket megtalál a részletes katalógusunkban.


Tökéletes eredmény a Steinberg Systems segítségével


Egy különösen nehéz súlyt kell mérnie egy daruval? Vagy a legnagyobb precizitásra van szüksége apró súlyok mérésénél, és akár 1 milligrammos pontosságra? A Steiberg Systems minden eshetőségre a legoptimálisabb gépet kínálja önnek. Akár több tonnás súlyok meghatározásáról van szó, áruk árának megállapításáról, vagy laboratóriumi munkáról, a Steinberg Systems mérlegboltjában megtalálja a megfelelő eszközt a mindennapi munkavégzéshez. Erről az átfogó előállítási folyamat gondoskodik, amely magában foglalja a felhasználóbarát kialakítást, a legjobb alapanyagok kiválasztását és azoknak feldolgozását, valamint a kiterjedt minőségellenőrzést. A Steinberg Systems-nek csak a végeredmény számít, hogy a vásárlóinak a tökéletes terméket kínálja, amit a mindennapokban optimálisan tudnak használni. A Steinberg Systems így beáll a többi professzionális expondo márka mellé: Akár hegesztőgépekről van szó, vagy vendéglátóipari berendezések széles választékáról. A Steinberg Systems is megfelel ezeknek a magas követelményeknek, és nem csak a nagy választékával győz meg, hanem a megbízhatóságban és termékkialakításban is. Győződjön meg önmaga a webshopunkban, ahol minden helyzetre megtalálja a tökéletes megoldást.


Legjobb teljesítmény minden területre.


A Steinberg System mérlegei nem csak a kialakítás és design által emelkedik ki, hanem megbízhatóságról is tanúbizonyságot tesz. Így a padlómérlegek nem csak a mezőgazdaságban vagy iparban használhatóak, hanem akár egy állatorvosi rendelőben is. Itt a mérlegek 200 g pontossággal mutatják az eredményt. Mivel a legújabb technológiák kerülnek a bevetésre, így a kábel nélküli kijelzőt a kezébe veheti mérés közbe, és így kényelmesen leolvashatja a mért eredményt. Hét memóriahely és számos üzemmód teszi ezt a Steinberg Systems terméket teljessé. De a többi Steinberg Systems mérlegre is a hasonlóan átfontolt kialakítás a jellemző. Így az árszorzós mérlegek rendelkeznek egy hasznos túlterhelés elleni védelemmel, a darumérlegek pedig egy akkumulátor kímélő automatikus kikapcsoló üzemmóddal. Ehhez jön az összes termékre jellemző könnyen leolvasható kijelző, és a megbízható mérő pontosság. Az alkalmazási területtől függően találja meg a tökéletes mérleget, amik különböző mérőhatárokban kaphatóak. Így itt is egy tökéletesen személyre szabott terméket tud rendelni. A Steinberg Systems minden alkalomra a megfelelő mérleget kínálja. Minden termékről áttekintést találhat a katalógusunkban!