B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20030460

|

Modell: SBS-DL-123E

B-termék Hőmérséklet- és páratartalom mérő - LCD - (-40)-tól +125 °C-ig - 0-100% rH - külső szenzor

20 490,00 Ft 25 599,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • mini-USB-csatlakozó - könnyű beállítás és adatátvitel
  • Páratartalom mérés 0 és 100% páratartalom között
  • Hőmérsékletmérés -40 és +125 °C közötti tartományban
  • belső memória akár 32.000 mért értéknek, 2 mp és 24 óra közötti mérési intervallummal
  • pontos mérések - hőmérséklet ±0,3 °C / páratartalom ±3%
  • kompakt kialakítás + fali tartó + állvány + külső szenzor

TERMÉK LEÍRÁSA

Adatgyűjtő külső érzékelővel és 32 000 memóriahellyel

A SBS-DL-123E hőmérséklet + páratartalom adatgyűjtő segítségével hőmérsékletet és a páratartalmat tud kiválasztott időközönként mérni, ez lehet 2 másodpercenként, vagy akár 24 óránként is. A belső memória 32.000 mért értéket tud elmenteni. Ezek a mérések 2 másodperc és 24 óra közötti intervallumban beállíthatók. Ezt követően az összegyűjtött adatok Mini-USB-én keresztül a számítógépre továbbíthatók. Hála a nagy hőmérséklet és páratartalom mérési tartománynak az USB adatgyüjtő számos területen használható: Tárolási és szállítási feltételek, vagy más hőmérséklet-érzékeny folyamatok is vizsgálhatóak ezzel az adat gyűjtővel, például az építőiparban. A Steinberg Systems mérési technológiája, időjárási és környezetvédelmi szakemberek kutatásaikhoz, vagy akár otthoni használatra is tökéletes.

Pontos és megbízható - az optimális diagnosztikai eszköz külső érzékelővel az időjárás méréséhez

A tartónak köszönhetően a mérő eszköz bárhova felszerelhető és a lábának köszönhetően bárhová felállítható. Egy további vezetékes érzékelő lehetővé teszi a pontos méréseket olyan helyeken, amelyekhez az eszköz nem férhet hozzá. Használható kültéri hőmérséklet méréséhez is.

Az USB-s adat gyűjtő 0 és 100% rH közötti páratartalmat tud mérni. A nedvességtartalomtól függően a pontosság ± 3,0 % rH. A léghőmérséklet esetén, a hőmérséklet elemző pontos értékeket szolgáltat ±0,3 °C eltéréssel. Ez lehet -40 és +125 °C közötti. Minden szükséges mérési paraméter látható, egy jól olvasható LCD kijelzőn. A mérési eredmények valós időben jelennek meg. Ezen kívül a kijelző, még kedvezőtlen nézési szemszögből is, kiváló leolvashatóságot biztosít.

A szállítási csomag elemeket és a CD-s szoftvert is tartalmazza. A szoftver segítségével méréseit és analíziseit grafikusan is megjelenítheti.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK