B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20030629

|

Modell: SBS-ADO-2000

B-termék Szárítószekrény - 136 l - 2170 W

706 990,00 Ft 883 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas - nagy belső tér, 136 literes kapacitás, két tárolófelülettel
  • pontos - hőmérséklet-beállítás 50 és 300 °C között, riasztással 10 °C hőmérséklet eltérés esetén
  • jól látható - LED kijelző a hőmérséklet beállításához PID szabályozóval, edzett üveg ajtó
  • gyors - optimális hőmérsékleteloszlás az állítható levegőkeringésnek köszönhetően
  • biztonságos - a túlmelegedés elleni védelem, optimális hőszigetelés
  • könnyen kezelhető - rozsdamentes acél belső tér

TERMÉK LEÍRÁSA

Párátlanítsa az anyagokat és fertőtlenítse a szerszámokat a szárítószekrényben!

Akár laboratóriumokban, akár ipari használatra - az SBS-ADO-2000 szárítószekrény sokoldalúan alkalmazható, ha a munkaanyagok hőkezeléséről vagy fertőtlenítéséről van szó. Az eszköz segítségével kiszáríthatók a kőzetminták és megolvaszthatók az edzett anyagok. A széles, akár 300 °C-os hőmérséklet-tartománynak köszönhetően a szárító szekrény megfelelő számos felhasználási területen, ahol elengedhetetlen a hő pontos beállítása.

Szárítószekrény a Steinberg Systems ipari gépei és felszerelései közül

136 literes térfogatával a szárítókamra helyet biztosít nagyméretű tárgyak, valamint nagy mennyiségek számára egyaránt. A két tárolófelület segítségével rendkívül hatékonyan használható ki a szekrény belső tere, illetve annak teljes térfogata a szárítási vagy a sterilizálási folyamatok során.

A kívánt hőmérséklet pontosan állítható be 50 és 300 °C között egy PID szabályozó segítségével. Az 2170 W-os teljesítménynek köszönhetően a szárítószekrény gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet. A kiválasztott és az aktuális hőmérséklet a könnyen leolvasható LED kijelzőn jeleníthető meg. Ha az aktuális hőmérséklet 10 °C-al meghaladja a beállított hőmérsékletet, Ön a riasztási funkción keresztül értesítést kap erről. A hőmérséklet egyenletesen oszlik el a belső térben a levegőkeringésének köszönhetően, így a szekrényben elhelyezett anyagokat állandó hőmérséklet melegíti, amelyet a termosztát max. 1 °C-os eltéréssel képes fenntartani.

A szárítószekrény ajtaja egy kétrétegű edzett üveg ablakkal van ellátva, így a szekrényben elhelyezett anyagok mindig könnyedén ellenőrizhetők. A dupla üvegezés és a ház optimálisan szigetelnek, vagyis melegítéskor nem csökken hő, és nem lépnek fel hőmérséklet-ingadozások sem. A beltéri levegő cseréje szükség esetén a forgatható szabályozóval állítható be.

A laboratóriumi szárítószekrény háza masszív acélból készült, amely még a nagy, laboratóriumi igénybevétel mellett is rendkívül tartós. A belső kamra rozsdamentes acélból van, amely könnyen tisztítható, ellenáll a korróziónak és a kopásnak.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények