Akciós

Tétel: EX10030833

|

Modell: SBS-LF-107

Laboratóriumi kocsi - 3 polc/54 x 38 x 14 cm - 1 fiók - 30 kg

55 990,00 Ft 86 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • rendezett – 3 könnyen elérhető polc, 1 praktikus fiókkal kiegészítve 
  • tágas – a 54 x 38 x 14 cm-es polcok és a 18 x 35 x 8 cm-es fiók bőséges tárolóhelyet biztosítanak munkaeszközei számára
  • mobil – 4 kerék műanyagból (ABS + PVC), két rögzítőfékkel és egy tolófogantyúval
  • praktikus – rugalmas, 360°-ban forgatható szemetes a hulladék gyors eltávolítása érdekében
  • robusztus – stabil rozsdamentes acél csövekből és műanyag polcokból álló konstrukció, legfeljebb 30 kg teherbírással

TERMÉK LEÍRÁSA

Mindig minden kéznél van – a mobil laboratóriumi kocsin!

Szereti, ha mindig jól áttekinthetőek a munkafolyamatok és mindig kéznél vannak a szükséges eszközök? Akkor használja a Steinberg Systems laboratóriumi kocsiját! Legyen szó állványokról, kémcsövekről, folyadékokról vagy papírtörlőről: a 3 polccal és 1 fiókkal ellátott tárolókocsin rendezetten tárolhatja felszereléseit.

Stabil és mobil! A Steinberg Systems gurulós kocsija

Helyezze el munkaeszközeit kényelmesen, elérhető távolságban a tágas gurulós kocsi 3, 54 x 38 x 14 cm-es polcán! A gurulós szállító kocsi pereme megakadályozza, hogy a tárgyak véletlenül leessenek a polcokról. Ugyanakkor a tárolókocsi egyik oldala nyitott, így Ön könnyen elhelyezheti felszereléseit a polcon. A 1 db 18 x 35 x 8 cm-es fiók kényelmes magasságban helyezkedik el a felső polc alatt, és további tárhelyet kínál.

A munkaeszközeit és a folyadékokat eddig szekrényekben vagy egy külön helyiségben tárolta, de most szeretne mindent a munkaasztalához vinni? A laboratóriumi szállítókocsi rengeteg helyet kínál, és a négy keréknek, valamint a praktikus fogantyúnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen szállíthatja felszereléseit oda, ahol épp szüksége van rájuk! A műanyagból készült kerekek rendkívül kíméletesek, még az érzékeny padlófelületekhez is. A szükséges stabilitás érdekében pedig egyszerűen húzza be a két megbízható rögzítőféket. A gurulós kocsi a keletkező hulladék tárolására is alkalmas, mivel az egyik csövön egy praktikus szemetes található, amelyet igény szerint 360°-ban elforgathat.

A rozsdamentes acél csövekből készült, műanyag  (ABS + PVC) polcokkal ellátott a szállítókocsi felépítése rendkívül stabil, és akár 30 kg-ig terhelhető. A felhasznált anyagok könnyen tisztíthatók és tartósak, így a gurulós szállítókocsi intenzív igénybevétel esetén sem fog csalódást okozni Önnek. A laboratóriumi használaton kívül a kocsi számos más alkalmazási területre is tökéletes választás, ahol mobil és jól rendezett tárolóhelyre van szüksége!

MŰSZAKI ADATOK