(1) értékelés

Tétel: EX10030776

|

Modell: SBS-FZ 1000P/6M

Láncos emelő - 1 000 kg - 6 m

70 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – stabil láncos emelő, 1 000 kg húzóterheléssel és 2500 kg terhelhetőséggel
  • flexibilis – a 6 m-es emelési magasságnak köszönhetően
  • praktikus – manuális irányítás, áramforrás nélkül használható
  • tartós – a horganyzott csavarok, anyák és csapok, valamint az edzett lánc garantálják a legmagasabb ipari minőséget
  • biztonságos – a súlyt megbízható húzófékek tartják

TERMÉK LEÍRÁSA

A láncos emelő segítségével könnyedén lemelhetők max. 1 000 kg súlyú teher

Acélgerenda, motorblokk vagy állványzat  – vannak tárgyak, amelyek egyszerűen túl nehezek ahhoz, hogy segédeszköz nélkül mozgathatók legyenek. Az ilyen esetekben nyújt segítséget az SBS-FZ 1000P/6M láncos emelő a Steinberg Systems-től, amely megsokszorozza az Ön erejét és lehetővé teszi a nehéz rakományok megemelését. Rugalmas felépítésének köszönhetően a láncos emelő egyszerűen használható építkezéseken, műhelyekben vagy raktárakban.

Nagy teljesítményű kézi láncos emelő a Steinberg Systems-től

A Steinberg Systems kézi láncos emelő legfeljebb 1 tonna húzóerőt kínál. A nagy teherbírást az acélból készült készülék robusztus felépítése teszi lehetővé. Az acéllánc, amellyel a terheket emelik, ugyanolyan stabil, és 6 mm vastagságú láncszemekből áll. A lánc edzett, és a csavarok, anyák és csavarok horganyzottak, amely megvédi a készüléket a korróziótól és megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak.

A kézi láncos emelő segítségével legfeljebb 6 méteres magasságig emelheti meg a tárgyakat, így garantált a maximális mozgásszabadság a manőverezés során. A láncos emelő kizárólag mechanikusan működtethető, külső áramforrás nélkül. A készülék belsejében található három fogaskerék biztosítja az optimális erőátvitelt, vagyis az emelő rendkívül hatékony.

A láncos emelő egy stabil kampóval rögzíthető a mennyezethez vagy egy állványhoz. A második kampó a teherhez szükséges. A kampó zárral biztosítható, így a terhek biztonságosan függenek a láncon. A lánc blokkolható az emelés és a leeresztés közben is, így az emelővel mindig tökéletesen kontrollálhatja munkafolyamatokat.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Eine grosse Übersichtliche Auswahl bei der man gut vergleichen kann, und ausserdem noch günstiger als bei Amazon. Die Lieferung war schnell und unverzügllich, die Verpackung ordentlich, die Qualität macht soweit einen guten Eindruck. Ob der Hebezug über die Jahre schwächelt, kann Ich noch nicht sagen, aber für meine Zwecke reicht es. Die Übersetzung macht das Heben grösserer Lasten leicht. Wenn man nicht die volle Hebehöhe von 6 Meter beansprucht, ist die Betätigungskette zu lang und eher hinderlich. Habe sie entsprechend gekürzt. Vielen Dank...