Tétel: EX10030591

|

Modell: SBS-CT-2000

Rétegvastagság mérő készülék - 0 - 2000 µm - ± 2 % + 1 µm

99 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz - nagy mérési tartomány 0 és 2000 között µ m ± 2% + 1 µm-nál
  • állítható - különféle beállítási lehetőségek, mérési módok és egységek
  • jól látható - LCD kijelző kapcsolható háttérvilágítással
  • csatlakoztatható - a mért értékek egyszerű továbbítása mini USB-kábelen keresztül
  • mobilis - praktikus és könnyű eszköz tokkal az egyszerű szállíthatóság érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos rétegvastagság mérő készülék a legmagasabb igényekre szabva

A Steinberg Systems, a kiváló minőségű autóipari szerszámok szakértőjének, az SBS-CT- 2000 rétegvastagság mérő készüléke ferromágneses fémekből készült felületeken, például autók külső felületén használható. Ez a kompakt eszköz nélkülözhetetlen a fém- és vegyiparban, valamint a gépjárműiparban.

Kompakt festék vastagság mérő készülék az MSW kézműipari termékei közül

A rétegvastagság mérő készülékkel ± 2 % + 1μm pontossággal határozható meg a lakkréteg vastagsága a fémek felületén. A műszer segítségével 0–2.000 μm mérési tartományban pontos mérési eredményeket kaphat, és nem csak az autó lakkozásával kapcsolatban. Az eszköz nagy memóriával rendelkezik és 2000 mérési érték tárolására képes. A méréseknél két különböző beállítási mód közül választhat. Az első mód az értékeket mágnes segítségével határozza meg, a második pedig az örvényáramot használja más anyagok ellenőrzésére. A réteg- és festékvastagság mérőn továbbá egy praktikus V-végződés található, amely megkönnyíti a kerek testek, például tengelyek, zsanérok, sárvédők és spoilerek mérését.

A kapcsolható háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőről pedig még sötétben is pontosan olvashatja le a mért paramétereket. A készülék a mérést hangjelzéssel jelzi. Intuitív gombjaival a mérő készülék rendkívül egyszerűen kezelhető. A mérés befejeztével csatlakoztassa a rétegvastagság mérő eszközt a számítógépéhez vagy laptopjához a mellékelt mini-USB kábel segítségével az adatok kiértékeléséhez. A kalibráló lemezekkel végezhető kalibráláshoz pedig minden információt megtalál a mellékelt használati utasításban.

A készülék házának külső anyaga gumírozott, így az biztonságosan és csúszásbiztosan tartható. A felhasznált anyagoknak és a jól átgondolt felépítésnek köszönhetően a réteg- és festékvastagság mérő megbirkózik magas hőmérséklettel, 50 ° C-ig és a 20 és 90% közötti páratartalommal is. Ha a készülék nincs használatban, vagy ha épp megbeszélést folytatna ügyfelével a készülék biztonságosan tárolható és szállítható a mellékelt hordozó táskában.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK