(1) értékelés

Tétel: EX10030417

|

Modell: SBS-SF-1000

Satfinder - DVB-S2 - Akkumulátor - LCD

34 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • mobil - akkumulátor működés 7,4 V 1.400 mAh-es lítium-ion akkumulátorral
  • programozott - számos műhold pozíció elérhető
  • univerzális - támogatja a DVB-S, DVB-S2 és kompatibilis a DISEqC1.0 és USALS rendszerekkel
  • pontos - finomhangolás spektrális elemzéssel
  • tiszta - 2,4"-os LCD kijelző

TERMÉK LEÍRÁSA

A mobil műholdkereső műszer biztosítja az optimális vételt

Külső bevetésen vagy utazásokon, a műholdak legjobb vételét meg tudja határozni a Steinberg Systems SBS-SF-1000 műholdkereső műszer segítségével. A praktikus készülék megkönnyíti a műholdas antenna igazítását, garantálva ezzel az optimális képminőséget. A nagyteljesítményű 7,4 V-os akkumulátornak köszönhetően, utazás közben is tökéletes.

Műholdas kereső nagy, színes LCD kijelzővel

A műholdas keresőt a szabványos DVB-S2 jelekhez tervezték. A színes LCD kijelzőn figyelemmel kísérheti a vett jelek erősségét és minőségét. Néhány gombbal beállíthatja a készüléket a helyi feltételeknek megfelelően és a műholdat a mért adatok szerint optimálisan igazíthatja ki.

A legjobb műholdas vétel biztosítása érdekében a műholdkereső számos műhold helyzetinformációit használja. A DISEqC1 .0 és USALS szabványok lehetővé teszik a műholdas jelek széles skálájának optimális felhasználását, a tájolástól függően. A spektrális elemzés lehetővé teszi a vett jelek finomhangolását. Ezen felül a transzponder adatok tovább feldolgozhatók a jobb jelek érdekében. A készülék támogatja az SD és a HD jeleket is egyaránt.

A digitális műholdkereső egy USB csatlakozóval van ellátva, amelyen keresztül az eszköz szoftverfrissítésekkel látható el. A csatlakozáshoz egy alapméretezett F-csatlakozó található az eszközön. A beépített iránytű megkönnyíti a tájékozódást a vevő beállítása közben. Továbbá a termék egy LED-fénnyel is el van látva.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023