Trustpilot
(3) értékelés

WiFi időjárás állomás - LCD 6.89"- belső memória - beltéri érzékelő

55 690,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10030584

|

Modell: SBS-WS-400

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítási idő kb. 1-4 munkanap
Főbb jellemzők
  • átlátható - nagyméretű, színes 6,89 " LCD kijelző háttérvilágítással
  • WiFi - hozzáférés online időjárási szolgáltatásokhoz, mint az Ecowitt, a WU, a Weathercloud és a WOW
  • fenntartható - a napelemes kültéri érzékelő 16 másodpercenként szinkronizálja az adatokat
  • széleskörű - kültéri időjárás állomás a hőmérséklet, a páratartalom, az eső, a szél és a fényerő érzékelésére
  • intuitív, azaz használata egyszerű - paraméterek alakulásának kijelzése, mint a napkelte és a napnyugta, holdfázisok vagy érzékelt hőmérséklet, egyszerű kezelés
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

3 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

jó időjárás-állomás kezdőknek és haladóknak

A Steinberg Systems SBS-WS-400 WiFi meteorológiai állomás, amelyet Froggit WH4000SE vagy ELV WS890 vagy Ecowitt 2320E néven is árulnak, két részből áll: a konzolból, amelyen leolvashatók az aktuális (és egyben történeti) adatok, és egy sensor -Unit (angolul: sensor array), amelyben a külső érzékelők találhatók. Ez méri a külső hőmérsékletet, a páratartalmat, a szél irányát, a szél sebességét, a csapadék mennyiségét és a csapadék mennyiségét (naponként, hónaponként, évben, minden alkalommal), valamint a lumineszcenciát (ez utóbbiból számítják ki a sugárzást és az UV-indexet). A konzol egyéb adatokat is kiszámít, például harmatpontot, és méri a belső hőmérsékletet, páratartalmat és légnyomást. A kültéri egység napenergiával működik, és csak nagyon kedvezőtlen időjárási körülmények között (kevés napsütés, alacsony hőmérséklet) szükséges az elemek az induláshoz. Windows PC szoftverrel érkezik, amely megjeleníti az aktuális adatokat és a kiválasztott gyakorisággal (16 másodperc, 1 perc, 5 perc stb.) adatbázisba menti, és grafikusan is kiértékelhető. A konzol a tárolási intervallumtól függően 2 1/2 nap (1 perc intervallum) és 12 1/2 nap (5 perc) stb. közötti adatokat képes tárolni, így a PC-nek nem kell 24/7 ciklust futnia. Körülbelül 3500 adatkészlet belsőleg menthető, mielőtt a legrégebbieket felülírná. 2 és fél éve megvan ez az állomás, és simán működik. Az állomás azonban annyira lenyűgözött, hogy még tovább bővítettem az időjárás-állomásomat. Kijelző nélküli minikonzol és extra érzékelők kerültek hozzá (további hőmérséklet-érzékelők különböző területekhez, pl. üvegház, villámérzékelő, talajnedvesség-érzékelők, levegőminőség-érzékelők (PM2,5, CO2) stb.). Mindez elérhető a Fine Offset/Ecowitt világban [www(dot)ecowitt(dot)com], és ez az állomás egy nagyszerű, stabil és megbízható belépő szintű modell. Félévente meg kell tisztítani a kültéri érzékelőt (ki kell tisztítani a napelemet, ellenőrizni kell, hogy az esőtölcsérben vannak-e idegen testek [levelek, rovarok stb.], és el kell távolítani. Ellenkező esetben az állomás magától működik.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Belgium

Szuper

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

szuper jó

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket