Szalamanderek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 9 az 9 termék

A szűrésre nincs találat!

A Royal Catering konyhai szalamanderei kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, és ideálisak professzionális használatra gyorsbüfékben és éttermekben. Az elektromos működésű, 50 és 250 °C közötti üzemi hőmérsékletű szalamander sütők könnyű súlyuknak köszönhetően rendkívül praktikus és hatékony konyhai segédeszközök. Látogasson el webáruházunkba és vásároljon szalamander sütőt még ma! A szalamander sütők mellett számos más rozsdamentes acélból készült termék is található kínálatunkban, mint például a pizza előkészítő hűtött munkaasztalok , így semmi sem áll kedvenc ételei sikerének útjában. Jó étvágyat!

Szalamander sütők kedvező áron az expondo webáruházában

Az innovatív melegszendvics sütők műszakilag korszerűek. A kiváló minőségű infravörös fűtőelemek nagy teljesítményt biztosítanak, és gyorsan elérik a megfelelő hőmérsékletet, így nincs szükség hosszú, bosszantó és energiaigényes előmelegítésre. Szalamander sütőinkhez tökéletesen illenek a Royal Catering munkapultjai , amelyek szintén kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, és maximális hatékonyság és magas színvonalú kidolgozás jellemzi őket. A konyhai szalamanderek egytől egyig rozsdamentes acélból vannak. A kiváló minőségű rozsdamentes acél használata nemcsak hatékony védelmet nyújt a korrózió ellen, hanem jelentősen megkönnyíti a tisztítást is. Kvarc sütőink kiválóan alkalmasak professzionális vendéglátóipari használatra, például éttermekbe, gyorsbüfékbe vagy partiszervizes cégek számára. Sütőeszközeink azonban nem csak éttermek számára tökéletesek, hanem hangulatos családi estékhez, romantikus vacsorákhoz vagy nagyobb privát rendezvényekhez is. Kompakt melegszendvics sütőink kevés helyet foglalnak, így a legkisebb konyhákban is elférnek. Süssön gyorsan és egyszerűen finom bagettet, friss krumplit vagy ízletes süteményeket anélkül, hogy felmelegítené a tűzhelyet, és spóroljon az energiaköltségeken. Szalamander sütőink praktikus módon helyettesítik az olajsütőket. Gasztro melegszendvics sütőink energiatakarékosak, így jelentősen csökkentheti energiafogyasztását.

Kenyérpirítók és sütők minden alkalomra az expondo webáruházában

Konyhai szalamander sütőink két változatban kaphatók: kínálatunkban egy és két szintes sütőket talál. A két szintes szalamanderek nagy teljesítményű fűtőelei külön-külön is bekapcsolhatók, így egyszerre többféle étel is tökéletesre pirítható. A különböző márkájú konyhai szalamanderek kialakítása szintén eltérő. Azonban minden esetben, akár Royal Catering, akár Bartscher márkánkról van szó, a hangsúly a praktikus kialakításon van, így gasztro kenyérpirítóink minden alkalommal és minden helyzetben hatékonyan használhatók. A kvarc sütők szabályozóval rendelkeznek az állandó hőmérséklet fenntartásához, így a termosztáttal manuálisan beállított hőmérséklet üzembiztos marad, valamint egyénileg szabályozható. Egy másik biztonsági szempont az egyes szalamanderekhez rögzített gumilábak, amelyek garantálják az eszközök stabilitását és védik a felületeket a karcolódástól. A szalamander sütők továbbá beépített és egymástól függetlenül állítható maximum 15 perces időzítővel rendelkeznek, amelyek hangjelzést adnak. Popcorn gépet keres? Ne keressen tovább! Nálunk megtalálja a tökéletes eszközt! Jó étvágyat és jó szórakozást kívánunk új szalamander sütőjéhez! Vagy professzionális olajsütőkre van szüksége gyorséttermében? Tekintse megfritőzeink kínálatát! Az expondo webáruházában kiváló minőségűelektromos és indukciós olajsütőket, valamint kedvező árú sütőkosarakat talál.