B-termék Platform mérleg - hitelesített - 150 kg / 50 g

Gyártó: TEM | Cikkszám: EX20200001 | Típus: BEKO+LCD035x040150-B1

eredeti ár: 114129,00 Ft megtakarítása: 22825,80 Ft 91303,20 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

B-termékekein

B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Termék különlegessége

 • kalibrált, hitelesített és kereskedelemben használható
 • igazolt mérési pontosság 20 g (60 kg) vagy 50 g (150 kg)
 • modern LCD kijelző háttérvilágítással és összecsukható állvánnyal
 • hosszú akkumulátor élettartam akár 100 óráig
 • tágas mérőfelület rozsdamentes acélból

Ne becsüljön, mérjen! Pontos eredmények elérése a TEM platform skála segítségével.

 

Az asztali mérleg megfelel a kereskedelemben szükséges előírásoknak, amely az M minőségi jegynek köszönhető. Termékünket kalibráltuk és hitelesítettük a szállítás előtt. Ez a hitelesítés a használatba vételt követő két évben érvényes, azonban a különböző nemzeti szabályozások miatt egy hitelesített személynek meg kell elősítenie a hitelesítést, csak ezt követően kapja meg a hitelesítési matricát. Két év után gép újbóli hitelesítésére van szükség, amelyek az illetékes hivatalnál végezhet el. Mindezek mellett kap egy megfelelőségi nyilatkozatot is, amelyet a mérleggel együtt meg kel őriznie. Készülékünk továbbá egy plakettel is rendelkezik, amely a hitelesítés évét jelzi. Ez a feltétele az értékesítésre kínált áruk súlyának jogszerű meghatározásához.

TöbbMutass kevesebbet
 

A mérleg pontossága a maximális súlytól függ. A TEM termékcsaládhoz tartozó platform mérleg két mérési tartományt kínál, amelyek még kevés nehezebb tárgy esetén is növelik a pontosságot. Akár 60 kg-ot is mérhet a mérleggel legfeljebb 20 g maximális eltéréssel, illetve akár 150 kg-os tárgyak esetében az eltérés legfeljebb 50 g lehet. A hitelesítéssel, amelyet két év után ismét meg kell újítani, biztosítja, hogy az eltérés ne legyen nagyobb.

TöbbMutass kevesebbet
 

A mért értékek egy modern LCD-kijelzőn jelennek meg, amely az összecsukható állványra lett erősítve. A kijelző számjegyei nagy méretűek, ezért jól olvashatóak. Az állítható háttérvilágítás biztosítja a mérési eredmények tökéletes láthatóságát. A háttérvilágítás folyamatosan be-, illetve kikapcsolható, vagy csak akkor világít, ha egy tárgyat a mérlegre helyez, illetve nyomva tart egy gombot.

TöbbMutass kevesebbet
 

Az optimális látószög érdekében az kijelzőt dönteni lehet, és az egyedi igényeknek megfelelően állítható. A kijelző tájolása szintén megváltoztatható, igazíthatja azt a mérleg felületéhez, illetve azzal ellentétesen is. A különböző beállítások segítségével az eszközt mindig pontosan a munkakörülményekhez igazíthatja.

TöbbMutass kevesebbet
 

A felhasználóbarát vezérlőpanel könnyen kezelhető. Az öt gomb segítségével minden szükséges alapvető funkciót ki lehet választani, illetve szabályozni lehet: működés, háttérvilágítás, tára, mérési tartomány, illetve nullázás. Ezenkívül a kijelzőn megjelenő jelzőfény azt jelzi, hogy a mérleg ki van-e egyenlítve. Az egyes funkciók akusztikusan emelkednek ki. A vezérlőpultot átlátszó borítás védi.

TöbbMutass kevesebbet
 

A mérleg kijelzője újratölthető akkumulátorral működik, így alkalmas útközben mobil használatra is. Ezenkívül az akkumulátor élettartama akár 100 óra is lehet. Annak érdekében, hogy az akkumulátort időben fel tudja tölteni, a kijelzőn figyelemmel kísérheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. Tároláshoz, illetve szállításhoz néhány egyszerű lépésben összecsukhatja a lakkozott vasból készült állványt.

TöbbMutass kevesebbet
 

A mérési felület robusztus, magas minőségű rozsdamentes acélból készült. Mivel a felület három oldalról nyitott, akár olyan nagyobb tárgyakat is mérhet termékünkkel, amelyek mérete meghaladja a 35 x 40 centimétert. Egy elegáns, az állványra szerelt, oldalra néző szegély megvédi a mérleget a mérés során okozott esetleges károsodároktól. A csúszásmentes és állítható magasságú lábak elősegítik a mérleg biztonságos, valamint vízszintes állását.

TöbbMutass kevesebbet
 

A platform mérleg RS 232 csatlakozási ponttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a számítógépekhez, illetve pénztárgépekhez való csatlakoztatást. Az adatátvitelhez különböző kommunikációs protokollok állnak rendelkezésére, mint például a DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI), illetve ACLASS.

TöbbMutass kevesebbet

Különlegességek

 • kalibrált, hitelesített és kereskedelemben használható
 • igazolt mérési pontosság 20 g (60 kg) vagy 50 g (150 kg)
 • modern LCD kijelző háttérvilágítással és összecsukható állvánnyal
 • hosszú akkumulátor élettartam akár 100 óráig
 • tágas mérőfelület rozsdamentes acélból
 • RS 232 adatátvitelre közös átviteli protokollokon keresztül

20% Kedvezmény

Platform mérleg - hitelesített - 150 kg / 50 g

A megbízható súlyok alapját képezik az Ön vállalkozásának függetlenül attól, hogy árut szállít, illetve azokkal kereskedik, ugyanis minden kilogramm számít. Termékünk alapja egy olyan mérleg, amely pontosan mér és megbízható információkat nyújt a termékeiről. Nézze meg Ön is a TEM termékcsalád hitelesített platform mérlegeit akár 150 kg-ig! Termékünk nem csak egyszerűen használható és mobil - hanem megfelel a kereskedelemben fontos nagy pontosságnak is.

Modell
BEKO+LCD035x040150-B1
Termék állapota
B-termék
Feszültség / frekvencia
110 - 230 V / 50 Hz
Külső szerkezet anyaga
ABS, lakkozott acél
Mérleglemez anyaga
Rozsdamentes acél
Energiaellátás
7,8 V, 1,2 A AC
Akkumulátor kapacitása
4,5 Ah
Mérleg mérete
35 x 40 cm
Maximális terhelhetőség
150 kg
Minimális terhelhetőség
400 g
Súly módok
W1, W2
Súlytartomány
W1: 400 g - 60 kg / W2: 1 kg - 150 kg
Pontosság
W1: 20 g / W2: 50 g
Mértékegység súlya
kg
Hitelesített
Igen
Kijelző típusa
LCD kijelző háttérfénnyel
Számjegyek száma
6
Számjegyek magassága
28 mm
Kijelző
Dönthető, forgatható
Állvány kijelző
Összehajtható
Külső csatlakozó
RS 232
Adatátviteli protokoll
DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI) és ACLASS
Üzemi hőmérséklet
-10 °C ~ +40 °C
Méretek (HxSzxM)
35,5 x 46 x 52 cm
Súly
13,5 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
41 x 30 x 51 cm
Szállítási súly
14,15 kg
A csomag tartalma
 • Platform mérleg BEKO+LCD035x040150-B1
 • Hálózati csatlakozó
 • Használati útmutató

Mit tehetek, ha elromlott a mérlegem?

Cégünk professzionális szolgáltatást kínál, amely lehetővé teszi az eszköz javítását hivatalos szervizpartnereken kereszült. Ebben az esetben először vegye fel velünk a kapcsolatot.

Lehetséges a mérleget a számítógéphez csatlakoztatni?

Ez nem probléma. A platform mérleg RS 232 csatlakozási ponttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a számítógépekhez, illetve pénztárgépekhez való csatlakoztatást.

Mit jelent az 50 g-os pontosság 150 kg esetén?

Az 50 g a maximális eltérését jelenti, amelyet a készülék 150 kg-os súlyoknál mutathat. Mivel ez egy kalibrált eszköz, biztos lehet benne, hogy az eltérés nem haladja meg az 50 g-ot.

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

 • hitelesített
 • Súly 0,2 - 30 kg
 • III. Pontossági osztály
 • LCD-kijelző
 • 100 órás akkumulátoros üzemmód

Ez a termék sajnos jelenleg nem elérhető!

B-termék Árszorzós mérleg - hitelesített - 30 kg - LCD-kijelzővel
Sale %

B-termék Árszorzós mérleg - hitelesített - 30 kg - LCD-kijelzővel

eredeti ár: 94429,00 Ft 75543,20 Ft