B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20050403

|

Modell: USX-ST2250IT

B-termék Gőzölős vasaló - dönthető vasalódeszkával - 5 szint - 2200 W - 1,2 l

76 590,00 Ft 95 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – 5 gőzszint a precíz és energiatakarékos tisztítás és simítás érdekében
  • tartós – hosszú üzemidő a 1,2 literes víztartálynak köszönhetően
  • rugalmas – a kivehető tartály és a 2 m hosszú tápkábel széles körű felhasználást biztosít, és lehetővé teszi a kárpitozott bútorok vagy függönyök egyszerű tisztítását
  • sokoldalú – különböző szövetekhez, ruhákhoz, függönyökhöz, bútorokhoz és sok máshoz
  • fenntartható – vegyszerek nélkül a fenntartható és allergiamentes tisztításért

TERMÉK LEÍRÁSA

Gőzölős vasaló dönthető vasalódeszkával az ulsonix-tól

Legyen két lépéssel előrébb, ha a tisztaságról van szó, tisztítsa és vasalja egyszerre ruháit.  Az ulsonix 5 fokozatú, 45 / 90 / 180°-ban dönthető vasalódeszkával ellátott függőleges gőzölős vasalójával ez könnyedén lehetséges. A gőzvasaló kíméletesen tisztítja és megbízhatóan vasalja az ingeket, nadrágokat és az olyan kényes anyagokat, mint a selyem vagy a brokát. A függőleges vasalóval újra ragyogóvá varázsolhatja a függönyöket vagy kárpitozott bútorokat, és megszabadíthatja azokat a szennyeződésektől vagy a kellemetlen szagoktól – a környezetre káros vagy allergizáló tisztítószerek nélkül.

Tartós ruhagőzölő mobil 1,2 literes tartállyal és nagy teljesítményértékekkel

Az álló gőzölős vasaló rendkívül erőteljesen működik: 2200 W-os teljesítményével 50 g/perc gőzt termel 5 bar maximális nyomáson. Az energiatakarékos munkavégzés érdekében 5 szint áll rendelkezésre a különböző anyagokhoz. (1-től 3-ig: nedves gőz / 4: száraz gőz / 5 vasalás gőz nélkül).  A vasaló állomás 1,2 literes (masszív ABS-ből készült) víztartályának köszönhetően a gőzölős vasalót számos tisztítási folyamathoz használhatja megszakítás nélkül. Az erős fűtőelemek garantálják a rövid, mindössze 60 másodperces felmelegedési időt, így a profi vasaló azonnal használatra kész, és a munka gyorsan elvégezhető. A LED dióda emlékezteti Önt a készülék vízkőtelenítésére 30 munkaóra után.


A függőleges gőzvasalós okos kialakítása az intelligens PCB-vezérlésnek és a LED kijelzőnek köszönhetően lehetővé teszi a készülék könnyű kezelését számos különböző alkalmazási területen. A dönthető vasalódeszkán pillanatok alatt kisimíthatók az ingek. Az ergonomikus munkavégzés érdekében állítsa be a magasságot 755 - 960 mm között. A 160 x 50 x 110 mm-es vasaló minden gyűrődést elér, és optimális helykihasználást biztosít. A kivehető tartálynak és a 2 m hosszú tápkábelnek köszönhetően  a profi vasalót kényelmesen használhatja útközben.

MŰSZAKI ADATOK