B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W
39 790 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t 52 190 Ft

B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W

Gyártó: ulsonix | Cikkszám: EX20050222 | Típus: ULX - OZG 600H

B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W
B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W
B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W
B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W
B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W
B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W
Videó lejátszása
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
eredeti ár: 52 190 Ft megtakarítása: 12 400 Ft 39 790 Ft eredeti ár: 52 190 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

B-termékekein

B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Termék különlegességei

 • 1.400 mg/óra
 • 55 W
 • Időzítő max. 12 óráig
 • porbevont acél
 • UV-fény

Megjegyzés a kopó alkatrészekhez: Az ózonkezeléshez szükséges kerámialap a készülékben kopó alkatrész és legalább 6 havonta vagy 6.000 üzemóra elteltével ki kell ezeket cserélni. Kopó alkatrészekre nem vonatkozik a készülék jótállási ideje, a megfelelő kerámialapokat megtalálja online-üzletünkben.

 • hatékony – választható ózonerő 90 és 1,400 mg/óra között
 • sterilizáló – UV-fény elpusztítja a baktériumokat és kórokozókat a levegőben
 • állítható – időzítő a pontos használat érdekében akár 12 óráig
 • alapos – három kerámialap és egy előszűrő
 • praktikus – kompakt, robusztus és egyszerűen szállítható a fogantyú segítéségével
 • átlátható – könnyen érthető, manuális vezérlőfelület

Az ózongenerátor egy kellemes benti klímát biztosít

Az ulsonix termékcsaládhoz tartozó ULX - OZG 600H ózongenerátor segít Önnek a szobákból a kellemetlen szagok hatékony eltávolításában. Távolítson el Ön is árvíz vagy tűz okozta dohos szagokat az ULX - OZG 600H ózongenerátorral! Az ózon eszközök elsősorban szobák és terek levegőjének tisztítására alkalmasak. Legyen szó akár autóműhelyekről, szállodákról, hulladék lerakókról, egészségügyi létesítményekről, vagy akár járművekről és hajókról, a cigaretta és állat szagok is eltüntethetők termékünkkel.

Egyszerű vezérlés és hatékony használat – használja az ózon erejét az ulsonix ózongenerátorjával

Készülékünk egy 90 és 1,400 mg közötti fokozatmentesen beállítható óránkénti ózonelőállításra képes, ezáltal pedig hatékonyan küzd meg a kellemetlen illatokkal. A kívánt ózonerő könnyen beállítható egy forgókapcsoló használatával. Az ózongenerátor működése egy időzítő segítéségével vezérelhető, viszont a maximális 12 órás működés nem léphető túl. Az egyenletes ózontermelés érdekében az ózon levegőtisztító három hatékony kerámialappal lett ellátva.

Az ózon szagtalanító hatása mellett a beépített UV-fény optimalizálja az ózon fertőtlenítő hatását. Az UV-sugárzás különösen hatékonyan bontja le a mikroorganizmusokat, így a levegőben található baktériumok és kórokozók véglegesen elpusztításra kerülnek.

A készülék hátoldalán található szűrő a beszívott levegőt hatékonyan tisztítja. A szűrő szükség esetén szerszámok nélkül cserélhető. Termékünk 55 wattos teljesítményével különösen energiahatékony így rendkívül költséghatékony is. A szobákba a tisztítási folyamat alatt egészségügyi okok miatt nem szabad bemenni. Ezen okból a weboldalunkon letölthet egy figyelmeztető jelzést, amelyet az ajtó kilincsére kell felakasztani.

A porbevonttal ellátott, kompakt acélház nagyon ellenálló és robusztus. A kényelmes szállítás érdekében ózongenerátorunkat egy fogantyúval, illetve gumiból készült lábakkal láttuk el, így mindenhol biztonságosan áll.

Hogyan használom biztonságosan az ózont? Ózon csakis zárt helységekben használható, amelyekben nem található személyek vagy (házi-)állatok. Az ózonnal való kezelés után a helységbe csak 2 óra elteltével szabad belépni. Ezután legalább 30 percig szellőztetni kell. Soha ne lélegezze be közvetlenül az ózont a készülékből, valamint csak annyi ózont termeljen, amely a helység méretéhez szükséges. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek gyúlékony vagy robbanó anyagok az ózongenerátor közelében. Ennél az eszköznél UV-fény is kerül használatra, amelynek emberek, háziállatok és növények nem tehetőek ki közvetlenül. Az UV-sugárzás bőri és szemi égésekhez vezethet, védje magát és környezetét a közvetlen UV-sugárzás ellen. Kérjük olvassa el a használati útmutatót az ózonnal való kezelés megkezdése előtt és tartsa be az összes biztonsági előírást.

Ismerje meg, milyen hatékony az ózon a baktériumok és a penészgomba elleni küzdelemben! A Lengyel Állami Egészségügyi Hivatal (Sanepid) kutatásai kimutatták, hogy az ulsonix ózongenerátorral végzett eljárás kiváló kiegészítője lehet a hagyományos fertőtlenítési módszereknek, és még a nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

PDF

PDF

Modell
ULX - OZG 600H
Termék állapota
Új
Ház anyaga
Porbevont acél
Feszültség / frekvencia
230 V / 50 Hz
Teljesítmény
55 W
Ózon ereje
90 - 1,400 mg/óra
Időzítő
Igen (max. 12 óra)
UV-fény
Igen, 4 W és 254 nm
Tápkábel hossza
1,6 m
Méretek (HxSzxM)
29,00 x 22,00 x 25,00 cm
Súlya
4,00 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
37,00 x 28,00 x 29,00 cm
Szállítási súly
4,77 kg
Használati útmutató
A csomag tartalma
 • Ózongenerátor ULX - OZG 600H
 • Használati útmutató

Az Ulsonix egyet jelent a kiváló minőségű ipari termékekkel. Modern ultrahangos tisztítónk hatékony tisztítást és sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál. Ebben a videóban bemutatjuk, hogy hogyan kell használni legkedveltebb termékeinket. Győződjön meg Ön is árucikkeink magas teljesítményéről!

Vannak olyan tesztek, amelyek megerősítik az ulsonix készülékekkel végzett ózon kezelés hatékonyságát?

Igen, megvannak a Lengyel Állami Egészségügyi Hivatal (Sanepid) vizsgálatainak eredményei, amelyeket 2020 augusztusában végeztek az ulsonix készülékeken. Ezek a tesztek megerősítették, hogy az ózonkezelés még a nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

Ózongenerátorok irodákban is használhatóak, vagy ezzel az ott található gépek megsérülhetnek?

A generátorok irodákban is használhatók. A gépeket nem veszélyezteti. De viszont tisztítás közben nem tartózkodhatnak személyek a helyiségben.

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÍrjon véleményt (5 csillag a legmagasabb, 1 a legalacsonyabb)
Kattintson az e-mailben kapott linkre, és erősítse meg véleményét! Az ellenőrzést követően ezt közzétesszük.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

expondo-szakértők

Még nem biztos benne?

Szakértőink segítenek Önnek!
061 445 3799
H - P 09:00 - 16:00
Ezt a terméket
 • 1.400 mg/óra
 • 55 W
 • Időzítő max. 12 óráig
 • porbevont acél
 • UV-fény

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W

B-termék Ózongenerátor - 1.400 mg/óra - UV-fény - 55 W

eredeti ár: 52 190 Ft 39 790 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

 • 1.400 mg/óra
 • 55 W
 • Időzítő max. 12 óráig
 • porbevont acél
 • UV-fény