(6) Vélemények

Tétel: EX10050148

|

Modell: ASHCLEAN 20SW

Hamuszívó - 1.200 W - rozsdamentes acél - HEPA szűrő - kerekek

31 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű - erős 1.200 W és 21 kPa garantálják a tökéletes eredményt
  • tartós - rozsdamentes acélház különösen tartós
  • tágas - 20 l-es kapacitás  
  • megbízható - HEPA-szűrőrendszer
  • multifunkcionális - rugalmas tömlő és fúvófunkció a tűz meggyújtásához

TERMÉK LEÍRÁSA

A hamuszívó kandallókhoz, fa vagy pellet kályhákhoz és grillekhez

Az ulsonix hamuszívójával egyszerűen és biztonságosan tisztíthatók kandallók, kályhák és a grillek. 1.200 W-al és 21 kPa-os teljesítménnyel a nagy teljesítményű porszívó kiváló eredményekkel szolgál - otthoni használatnál is.

Ipari porszívó, szívó- és fúvó funkcióval az ulsonix-tól

A kivehető HEPA szűrőrendszernek köszönhetően a hamuszívó védve van a porrészecskéktől, és így garantálja a hosszú élettartamot. A rozsdamentes acél szennyeződés-tartály, amely 20 l-es kapacitással rendelkezik, nagyon tartós és érzéketlen a rozsdára. A nagy kapacitású tartály lehetővé teszi nagy területek ismételt tisztítását, anélkül hogy a hamuszívót ki kellene üríteni. A tartály kiürítése nagyon egyszerűen történik a csattal zár tetőn keresztül.

A még kényelmesebb használhatóság érdekében a készülék csak 4 kg tömegű, és a csomagban egy 150 cm hosszú tömlő található, amely a hamuszívóhoz erősítve egy 165 cm-es teljes hosszat képez. További mozgásteret biztosít a hamuszívó 4 m hosszú tápkábele, a hordozófogantyú és a kerekek amik segíti az egyszerű szállítást.

De a készülék több, mint egy egyszerű hamuszívó: Egy egyszerű változtatással a tisztítógépet egy fúvógéppé lehet átalakítani. Ezzel nem csak a kandalló vagy grill meggyújtására tud rásegíteni, hanem el tudja vele távolítani a leveleket és a szennyeződéseket is. A hamuszívó ezért egy kis mindentudó, és sokféle képpen segíti Önt.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.3

6 értékelés alapján

08.02.2023

Sehr gut.....gerne wieder

08.02.2023

Saknades en hållare till ett av de 3 hjulen

08.02.2023

Prodotto di qualita ottima e potente, molto soddisfatto

08.02.2023

il me semble qu'une protection supplémentaire sous forme de sac pour le filtre serait nécessaire car il s'encrasse très vite. Pour un poêle à pellets il faut aspirer tous les jour ou deux jours. Apres quatre fois le filtre est saturé; il faut le nettoyer.

08.02.2023

Erfüllt meine Erwartungen in keinster Weise. Filter geht viel zu schnell zu. Nicht einmal eine komplette Reinigung meines Kachelofens möglich.

08.02.2023

Bei einmal Asche aussaugen muss man den Filter mindestens 3x ausklopfen bzw ausblasen. Sehr enttäuschend