B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20250506

|

Modell: UNI_BENCH_02

B-termék Fém pad - 1250 x 420 x 760 mm

26 890,00 Ft 33 599,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – tartós és időjárásbiztos anyagból
  • kényelmes – 1250 x 420 x 760 mm-es pad elegendő ülőhelyet kínál
  • biztonságos – a lábakon található polipropilén kupakok védik a padlót a karcolódástól és a kopástól
  • stabil – maximális teherbírás: 200 kg
  • modern – elegáns, stílusos design

TERMÉK LEÍRÁSA

Kényelmes és stílusos fém pad az Uniprodo-tól!

Bővíteni szeretné kertjének, teraszának, erkélyének vagy egy parknak a felszereltségét? Akkor az UNI_BENCH_02 fém pad az Uniprodo-tól pontosan megfelel az Ön számára! A kerti pad ötvözi a stabilitást, a modern stílussal és a maximális kényelmmel, és optimális kültéri ülőhelyként.

Biztonságos, kényelmes és gyönyörű kerti pad!

A 1250 x 420 x 760 mm-es pad elegendő helyet kínál 2-3 személy számára. A 40,5 cm-es ülésmagasság gondoskodik a kényelmes és ergonomikus ülőpozícióról.

A max. 200 kg teherbírás biztosítja az ülőpad nagy terhelhetőségét. A stabil, bevont fém rendkívül tartós és időjárásbiztos. A lábakon található polipropilén kupakok védik a padlófelületet a karcolódástól és a kopástól.

Elegáns és modern, mégis visszafogott kialakításával az ülőpad rugalmasan illeszkedik minden környezetbe: varázsolja kertjét gyönyörűvé és komfortossá a kültéri pad segítségével!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK