Akciós

Tétel: EX10250405

|

Modell: UNI_BASE_H01

Félkör alakú napernyőtartó - 39–54 mm-es rúdátmérő

17 890,00 Ft 23 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • rugalmas - a félkör alakú napernyő állvány ideális félkör napernyőkhöz és kis területekhez, valamint erkélyekhez
  • stabil - nagy súlyának köszönhetően a napernyő biztonságosan áll szélben és rossz időben is
  • egyszerű - egy rögzítőcsavar biztosítja a kényelmes és egyszerű szerszám nélküli összeszerelést
  • mobil - a talp a méreteinek köszönhetően rugalmasan használható és könnyedén szállítható
  • kompakt - a kis méretének és formájának hála a tartó a legtöbb asztal alá fér és nem gátolja a láb helyet

TERMÉK LEÍRÁSA

Árnyék kis helyiségekben, a félkerek napernyő állvánnyal

Az Uniprodo félkör napernyő állványa tökéletes állás biztosít napernyőknek, balkonokon, kis teraszokon vagy kertekben, bármilyen is legyen az időjárás.   A mérete és a félkör formája biztosítja azt, hogy a napernyő tartó még kis helyeken is teljesen a falhoz állítható legyen.   Ezáltal a félkör napernyő tartó a tökéletes kiegészítő az összes félkör napernyőhöz. Védje magát megbízhatóan kis erkélyeken vagy teraszokon is az UV sugárzásoktól vagy pár csepp esőtől.

Okos kertészeti tartozék egy árnyékos hely érdekében - még az erkélyen is

Az erkélyi napernyő tartó a kis méretének ellenére, még szeles időben is tökéletes tartást biztosít. A napernyő beszerelése a félkör alakú napernyőtartóba nagyon egyszerű és gyors. Mindössze annyit kell tennie, hogy beilleszti az napernyőt a talpba és rögzítse biztonságosan a rögzítő csavarral. Nincs szükség további eszközökre és a napernyő biztonságosan, valamint helytakarékosan áll egy pillanat alatt.

A műanyag napernyőállvány szinte bármelyik asztal alá behelyezhető anélkül, hogy a lábteret korlátozná. Ez a félkör alakú formájával együtt tökéletessé teszi rugalmas használathoz, hely pazarlása nélkül. Különösen kis erkélyeken vagy kanyargós kerteknél a stabil állványt nem szabad alábecsülni.

A diszkrét fekete színnek köszönhetően a félkör napernyőtalp ideális alkalmazkodik a különböző környezetekhez. Az erkély napernyőtartó tartós műanyagból készült. Ezáltal egy olyan tartós terméket kap kézhez, amely akár több szezonon, illetve szeles időviszonyok között is állja a próbát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK