Akciós

Tétel: EX10250437

|

Modell: UNI_PERGOLA_3X3T_U

Kerti pavilon - 3 x 3 m - 180 g/m² - bézs

108 990,00 Ft 120 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas - a 3 x 3 m-es nagy tetőszerkezet alatt sok ember elfér, hogy szép órákat tudjon grillezéssel vagy egy pohár bor ivásával eltölteni
  • védelmező - pavilon tető 180 g/m² erős poliészterből védi Önt a naptól, az UV-fénytől és a leeső levelektől
  • stabil - porszórt vasból készült keret nagyon tartós, korrózióálló és időjárásálló is
  • elegáns - a modern formának, sátor alakú tetőnek és kifinomult díszítéseknek köszönhetően a pavilon egy igazi látványosság
  • egyszerű - hihetetlenül könnyű összeszerelés a szerelési kiegészítőknek és használati útmutatónak hála

TERMÉK LEÍRÁSA

Népszerű találkozóhely és egy igazi szépség - a bézs kerti pavilon

Egy árnyékos helyet keres nyáron a kertjében vagy a teraszán? Akkor az UNI_PERGOLA_3X3T_U kiváló minőségű kerti pavilon az Uniprodo, a kertészeti tartozékok szakembere által, a pontosan a tökéletes választás Önnek! De bárhol is építi fel a 3 x 3 méteres pavilont – ez lesz vendégei és Ön új kedvenc helye.

Pihenés az Uniprodo kertészeti tartozékai közé tartozó nemes pavilon alatt

A bézs, 180 g/m

A szerelési kiegészítőket tartalmazó pavilon összeszerelése után, Ön dönti el hogy ezt a kertjében vagy teraszán helyezi el. Ehhez a pavilont nem kell a ház tetejéhez vagy a falhoz rögzítenie. A további stabilitásért a cövekek felelősek, amelyekkel a négy láb szükség esetén a fűbe rögzíthető. Ami még lehetséges: A kerti pavilont rögzítheti a talajba is, ha erre a talaj alkalmas.

A tartós acélváz a virágos díszítésével nem csak hihetetlenül stabil, hanem korrózió és időjárásálló is. Ennek köszönhetően sok éveken át élvezheti a 3 x 3 méteres kerti pavilonját. Örvendezzen a már nemsokára eljövő nyugodt óráknak, amelyeket az új nappalijában tölthet a természetben barátaival.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK