Trustpilot
Akciós
(5) értékelés

Kerti pavilon - kerek - 3,5 m - 180 g / m² - borvörös

103 990,00 Ft 115 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10250050

|

Modell: UNI_PERGOLA_3.5RR

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 2., csütörtök
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
103 990,00 Ft
103 990,00 Ft
0%
311 970,00 Ft
98 790,50 Ft
5%
519 950,00 Ft
93 591,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • elegáns, kerek kerti pavilon - gyönyörű és egyedülálló megjelenést biztosít az anyagainak köszönhetően, és egy kis magánterületet is biztosít
  • új kedvenc helyszín otthonbán - pihenés a szabadban vagy grill-parti barátokkal, emellett születésnapi partikhoz is kiváló - modern kerek forma illik minden kertbe, szintén tökéletes a strandra
  • Növeli az étterme bevételét - hasznos kiegészítő vállalkozók számára, mivel a kerek pavilon napközben szükséges árnyékot biztosít, éjszaka pedig kitűnő hangulatot teremt ügyfeleinek.
  • nap- és esővédelem - nagyszerű, vízálló, borvörös poliészter véd az eső, a nap, a rovarok és a szél ellen
  • könnyen összeszerelhető - szerelési útmutatóval a csomagban
  • porszórt fémből készült, szilárd keret - tartós, korrózióálló és környezetbarát
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.6

5 értékelés alapján

Rendezés :

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Zászló

Gyors szállítás, jó minőség, minden rendben.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Finland

Pavilon

Peru korábbi vélemények a Green Paviljonról, Az én hibámból, hogy lyukas a tető. Folyton esik az eső, különben eljött a Hepponen Paviljonki ideje.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Szuper – de összeszerelés...

Itt írom le az első benyomásomat a lugasról, miután megnéztem néhány pergolát és elolvastam a véleményeket, tudatosan választottam ezt a modellt, ami valamivel drágább az összehasonlító modelleknél. Nagyon gyors volt a kiszállítás és kicsomagolás után minden alkatrész megvolt ami a leírásban volt Összeszerelés: Itt levonnék egy fél csillagot, egyszerűen azért mert az összeszerelési útmutató a rejtvénykirályoknak való. Bár minden alkatrész és a sorrend le van írva, a rajzok egyszerűen szörnyűek, és a rajzokon kívül nincs további leírás. Ezenkívül a különböző csavarhosszúságok egész sorát használják, amelyek közül néhány csak néhány milliméterrel tér el egymástól. Minden csavart és egyéb apró összeszerelési alkatrészt táskában tárolunk – lazán! Először is ez azt jelenti, hogy gondosan kell szétválogatni a kis alkatrészeket. Ellenkező esetben valakivel, mint én, megesik, hogy a csavarok rossz hosszúsággal vannak becsavarva, és végül újra el kell távolítani, egyszerűen azért, mert nem igazán nézte meg alaposan. Bosszantó! Szerencsére csak egyszer fordul elő. Ha minden megfelelően van beállítva, akkor béke és csend van. Anyaga: Jó! Minden alkatrész robusztusnak tűnik. Ami különösen felkeltette a figyelmemet, az a bevonat. Még a csavarok becsavarásakor is sértetlen marad, anélkül, hogy felfedné az alatta lévő fémet. Ezért kicsi a rozsdaveszély. Nekem elég vastagnak tűnik a bevonat. Láttam még valamit Borítók: Jó! Robusztus anyag saját bevonattal. Az első benyomás tényleg rendben van. Kiderül, hogy az anyag így marad-e egész nyáron. Majd beszámolok.Összbenyomás összeszerelés után: Nagyon jó. A feleségemmel nagyon élveztük, még akkor is, ha a beállítás kissé bosszantó volt a rossz leírás miatt. Összességében értékes és szilárd benyomást kelt. A rész jelentősen feljavította a kertünket. Ahogy a feleségemnek is mondtam, a kertünkben jelentősen megnőtt a "szórakozás", majd kiderül, hogy egy év múlva is ilyen lelkesek leszünk-e. De eddig - nagyszerű. Nem bánja meg a vásárlást.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

Tavaszi ébredés

Szállítás szempontjából csúcs. Megrendelés után 2 nappal megérkezett a csomag. Minden alkatrészt ellenőriztek, minden megvolt, és az összes apró alkatrészt becsomagolva és hozzárendelve szállították. Nem lehet jobb. Még nem állítottuk be, mert az időjárás még nem engedi. Szeretnénk hamarosan újra visszatérni hozzá. De először is köszönöm a gyors kiszolgálást.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon United Kingdom

Sült fej az épületen

Először is. Rémálom volt ezt építeni. Az egész nagyon egyszerűnek tűnt, de az egyik darabot fejjel lefelé kell beraknia, és egy kicsit nem szimmetrikusan kell lennie a többivel. Ha összeilleszti a tető kerek felső részét, nagyon egyenesnek tűnik. Kétféle darabot lehet összerakni, az egyik a 3-as, a másik a 4-es. Mindegyik egyik széle ívelt, hogy illeszkedjen a lábszárhoz, a másik él egyenes, ahol a 3-as és a 4-es összeilleszthető, van egy kis kör funkció és egy konzol a tetőoszlopokhoz a 3 és 4 közepén. Kivéve .... amikor az utolsó darabig érsz, nem működik, nincs szimmetria. Több mint egy órát töltöttem azzal, hogy kitaláljam, hol hibáztam, de végül feladtam, és csak az utolsó darabot fejjel lefelé tettem. Szerencsére ez semmilyen módon nem befolyásolta az építkezés többi részét. A tető továbbra is megy, és a függönyök továbbra is jól lógnak és csúszhatnak. Nevetségesen sok időbe telt megépíteni egy elég alapvető szerkezetet e zavar miatt. Mellékeltem képeket, amelyek értelmet adnak bárkinek, aki megpróbál egyet építeni. Két dobozban érkezett, az egyik dobozon minden jele volt, hogy újracsomagolták, úgy nézett ki, mintha egy második vagy egy visszaküldés lett volna. A másik doboz rendben volt, minden tartalma újnak és érintetlennek tűnt. Az egyik darab meghajlott, lásd a mellékelt képeimet. Feltételezem, hogy valaki előttem volt, megsütötték a fejét a fejjel lefelé fordított darabbal, és visszaküldtek, miután óvatlan voltam és meghajlítottam az egyik darabot. Ez egy szép pavilon, ez egy napellenző, a tető nem vízálló, esett az eső. ez az első kirándulás, és a heves esőzés ködként jön át időnként csepegéssel. Veszek vízszigetelőt és lekezelem a tetőt, hogy szárazabb legyen alatta. A pavilon masszív fémből készült, de nem túl stabil, szabadon álló, ezért használnia kell a para-zsinór vezetékeket és a földelőcsapokat. A miénk a teraszon van, így a lábak le vannak csavarva, és a para-zsinórt a tetejétől a környező kerítésig vezettem, és stabil. A pavilon alkalmankénti használatra szolgál, de ezt nem lehet szétszedni, majd sietve visszatenni. Megnézem, tudok-e vásárolni új tetőanyagot a jövőre, és a pavilonnak nyár elején fel kell mennie, majd le kell mennie a végén, a tetőanyagot elég könnyen le lehet venni és tárolni, amikor nem megy egy ideig használatban van, hogy megóvja az időjárástól és a madárkárosodástól. Szép pavilon, és az árért elégedett vagyok vele, tökéletesen illeszkedik a teraszomhoz és a pezsgőfürdőnk környezetéhez, de ehhez egy kis idő kell először meg kell építeni, és jól kell vigyázni, hogy néhány évnél tovább tartson.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket