Tétel: EX18000481

|

Modell: UNI_SAUNA_S6.0KW-SET

Készlet: szauna kályha külső vezérléssel - 6 kW - 30-110 ° C

123 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős - 6 kW-os teljesítmény
  • egyszerű - könnyen telepíthető és kezelhető
  • gyors - felmelegítés 110 °C-ra
  • hosszú élettartalmú - tartós és vízálló anyag
  • készletben - praktikus, külső szauna vezérlés a hőmérséklet, az idő és a fény kényelmes beállításához

TERMÉK LEÍRÁSA

A stílusos szauna kályha 6 kW-os teljesítménnyel befűt Önnek!

Az UNI_SAUNA_G6.0KW elektromos szauna kályha, az Uniprodo - az egészség és szépség szakértőjének - szauna tartozékai közül, 6 kW-os teljesítményének köszönhetően tökéletes választás 5-9 m³ méretű privát szárazszaunákhoz. A hőmérséklet tartomány fokozatmentesen állítható 30 és 110 °C között a forgatható kapcsolóval ellátott integrált vezérlőegységen. A készletben található UNI_SAUNA_C05 külső szauna vezérléssel könnyen szabályozhatja a finn szauna hőmérsékletét, idejét és fényét.

Egészséges és pihentető - izzadás az Uniprodo szauna kályhával

A kiváló minőségű finn szaunafűtés, egy mechanikus időzítővel rendelkezik, amelyet a szauna látogatása előtt 0 és 180 perc között tud beállítani. A gyorsan felmelegedő kályha, amely szükség esetén könnyen felszerelhető a falra, az optimális hőelvezetésnek köszönhetően rövid idő alatt megizzasztja. A beépített termosztát biztosítja, hogy az Ön által kiválasztott hőmérséklet állandó legyen.

A kőtartóba, ami a stabil kályha belsejében található, akár 10 kg szaunakő is elhelyezhető - erre tökéletesek UNI_SAUNA_S01 szaunakövek (nem része a szállítási csomagnak). A kőtartó és a kályha háza korrózióálló alumínium-cinkből, míg a zárópanel és a légterelő fényes rozsdamentes acélból vannak. A nagy teljesítményű fűtőelemek korrózióállók és nem rozsdásodnak. A biztonságos és gondtalan szaunázást a túlmelegedés elleni védelem garantálja, amely 115 °C-os hőmérsékleten aktiválódik.

Minden ellenőrzés alatt van és biztonságosan az átlátható szaunavezérlés segítségével

Szeretné egy eszközben kombinálni a hőmérséklet, az idő és a fény vezérlését szaunájában? A magas színvonalú UNI_ SAUNA_C05 szauna vezérlés pontosan ezt biztosítja Önnek!

Szerelje fel a kezelőpanelt a külső falra, csatlakoztassa a szaunakabin belsejébe helyezett hőmérséklet szenzorral és kösse össze a szaunakályhával, ezután pedig már semmi nem állhat a pihenése útjába! 

A két mechanikus forgószabályzóval mindig szem előtt tarthatja a szauna fűtőkészülék működésével kapcsolatos összes fontos adatot - legyen szó a kiválasztott hőmérsékletről, a beállított időről, vagy a lámpa világításáról. Ha túl meleg lenne, a beépített túlmelegedés elleni védelem kikapcsolja a kályhát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények