Tétel: EX10250232

|

Modell: UNI_LADDER_V01

Medence létra - 3 lépcső - szélesen ívelt

100 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • biztonságos és kényelmes - a széles és extra mély lépéseknek, a csúszásmentes felületnek és a korlátoknak köszönhetően
  • rozsdamentes acél - könnyen tisztítható, kevés karbantartást igényel és tartós
  • rugalmas - kiváló minőségű anyagoknak és stabil konstrukciónak hála 150 kg-ig terhelhető
  • gyors - könnyen fel- és leszerelhető a mellékelt szerelőanyagnak köszönhetően
  • biztonságos - medence nem károsodik felszereléskor
  • sokoldalú - átgondolt kialakításnak és univerzális illeszkedéseknek hála minden kerti stílushoz tökéletes

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns medence létra széles és ergonomikus magasan hajlított ívvel

Az Uniprodo medence létrája egy biztonságos és kényelmes belépést, valamint kilépést biztosít medencéjéből. A tartós medencetartozék fényes rozsdamentes acélból készült, könnyen telepíthető és alkalmas minden megszokott süllyesztett medencéhez.

Kényelmes biztonság az Uniprodo kertészeti tartozékaival

A rozsdamentes acélból kialakított, gyönyörű formájú létrát úgy tervezték, hogy minden szabványos süllyesztett medencéhez használható legyen. Függetlenül attól, hogy a medence a kertben vagy a házban található-e: A rozsdamentes acél medence létra a szélesen hajtott ívének és kényelmes magasságban található kapaszkodójának hála egy tökéletes kiegészítő a kényelmes be- és kilépéshez.

A létrakerethez rögzített három lépcső, 49,5 cm-es szélességükkel és különleges bemélyedésükkel, biztosítják a biztos lépést. Az egyes lépcsők csúszásmentes felülete csökkenti az elcsúszás veszélyét és ezáltal a lehetséges sérülések kockázatát. Ezenkívül az éles szélek, valamint sarkoktól pedig egy burkolat véd. A medence létra 150 kg-os teherbírással rendkívül robusztus és teherbíró.

A rozsdamentes acél medence létra egy pillanat alatt össze is van szerelve. A szállítási csomagban lévő telepítő elemeknek, valamint használati útmutatónak köszönhetően az összeszerelés még laikusok által is egyszerűen elvégezhető. A létra végén található gumi gombok megakadályozzák - még hosszú használat során is - a sérüléseket a medence falán.

A hihetetlenül jó anyagok használatának hála, e mélymedence létra egy tökéletes megoldás kinti és benti medencékhez. A műanyag burkolatokon kívül a medence létra rozsdamentes acél ötvözetből készült, amely különösen robusztus a korrózió, anyagfáradtság vagy külső hatások ellen. Még éveken-áti használat során is tökéletesen csillog a felülete.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK