Akciós

Tétel: EX10250629

|

Modell: UNI_WATER_42

Medence szökőkút - 33 cm - LED világítás - kék/fehér - 303 mm-es vízkivezető nyílás

89 090,00 Ft 117 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • megnyugtató – 33 cm-es hossz az állandó, egyenletes vízáramlás érdekében
  • stílusos – kellemes LED világítás kék és fehér színben
  • sokoldalú – díszítőelemként kertekbe, medencékbe és tavakba vagy kaszkádként
  • robusztus – tartós akrilkonstrukció
  • egyszerű – néhány lépésben felszerelhető

TERMÉK LEÍRÁSA

Medence szökőkút LED világítással

Megnyugtatóan csobog a víz a tompított fényben: az Uniprodo medence szökőkútjával kellemes hangulatot varázsolhat kertjébe, és az egyenletesen folyó víz kellemesen csobog. A 33 cm-es nyakzuhany egy gazdaságos LED-lámpával van felszerelve.

Stílusos kerti vízesés megnyugtató hanggal az Uniprodo-tól

A víz túlfolyása képezi a vízesés kiindulópontját. Miután a medence, amelyhez a készüléket rögzítette, megtelik vízzel, a víz átfolyik a magas akriloszlopon és a 303 mm széles peremen, majd vízesésként folyik lefelé. A zubogó víz mozgása és zúgása garantálja a teljes ellazulást. A beépített fehér és kék fénykibocsátó diódáknak köszönhetően táncolni is lehet a fényt. A 24 W teljesítményű medence szökőkút rendkívül gazdaságosan működik. Az IP44 védelmi osztálynak köszönhetően a világítás minden oldalról védve van a fröccsenő víz ellen.

Szeretné hangulatos bejárati térrel fogadni vendégeit? Akkor varázsoljon szemet gyönyörködtető látványt a vízjátékkal! A kerti vízesés zuhany könnyen összeszerelhető, illetve felszerelhető a falra. A lágy fénnyel meghitt hangulatot teremthet a legkisebb helyeken is.

Könnyen kezelhető és tartós medence vízesés kertekbe, tavakba és bejáratokhoz

A szökőkút stabil és korrózióálló akrilból készült, amely megvédi a készüléket a sós vagy a klóros víz okozta károsodástól. Az anyag kevés karbantartást igényel, és rendkívül hosszú élettartamot kínál. Hozzon létre fantasztikus vízi paradicsomot kertjében, teraszán vagy medencéjében!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények