Akciós

Tétel: EX10250625

|

Modell: UNI_WATER_33

Medence szökőkút - 90 cm magas - LED világítás - kék - 135 mm-es vízkifolyó

55 590,00 Ft 65 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • megnyugtató – 90 cm-es hossz az állandó, egyenletes vízáramlás érdekében
  • stílusos – kellemes LED világítás kék színben
  • sokoldalú – díszítőelemként kertekbe, medencékbe és tavakba vagy kaszkádként
  • robusztus – tartós akrilkonstrukció
  • egyszerű – néhány lépésben felszerelhető

TERMÉK LEÍRÁSA

Medence szökőkút LED világítással

Megnyugtatóan csobog a víz a tompított fényben: az Uniprodo medence szökőkútjával kellemes hangulatot varázsolhat kertjébe, és az egyenletesen folyó víz kellemesen csobog. A 90 cm-es nyakzuhany egy gazdaságos LED-lámpával van felszerelve.

Stílusos kerti vízesés megnyugtató hanggal az Uniprodo-tól

A víz túlfolyása képezi a vízesés kiindulópontját. Miután a medence, amelyhez az eszköz csatlakoztatva van, megtelik vízzel, átfut egy 135 mm széles párkányon, és vízesésként zuhan lefelé. A zubogó víz mozgása és zúgása garantálja a teljes ellazulást. A beépített kék fénykibocsátó dióda pedig gondoskodik a kellemes hangulatról. A 24 W teljesítményű medence szökőkút rendkívül gazdaságosan működik. Az IP44 védelmi osztálynak köszönhetően a világítás minden oldalról védve van a fröccsenő víz ellen.

Szeretné hangulatos bejárati térrel fogadni vendégeit? Akkor varázsoljon szemet gyönyörködtető látványt a vízjátékkal! A kerti vízesés zuhany könnyen összeszerelhető, illetve felszerelhető a falra. A lágy fénnyel meghitt hangulatot teremthet a legkisebb helyeken is.

Könnyen kezelhető és tartós medence vízesés kertekbe, tavakba és bejáratokhoz

A szökőkút stabil és korrózióálló akrilból készült, amely megvédi a készüléket a sós vagy a klóros víz okozta károsodástól. Az anyag kevés karbantartást igényel, és rendkívül hosszú élettartamot kínál. Hozzon létre fantasztikus vízi paradicsomot kertjében, teraszán vagy medencéjében!

MŰSZAKI ADATOK