Tétel: EX10250592

|

Modell: UNI_UMBRELLA_MR270RE_N

Napernyő nagy - piros - hatszögletű - Ø 270 cm

25 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tartós – a 160 g/m²-es poliészterből készült szennyeződéstaszító ernyőszövet kellemes árnyékot biztosít számos nyáron át
  • biztonságos – UV-sugárzás elleni védelem az 50+ UPF védelmi osztálynak köszönhetően
  • hatékony – a 270 cm átmérőjű fesztávolság nagy árnyékos felületet biztosít
  • stabil – a robusztus acélszerkezetnek és az integrált szélvédelemnek köszönhetően
  • praktikus – az ernyő könnyen nyitható és zárható 

TERMÉK LEÍRÁSA

Hűs árnyék az Uniprodo nagy napernyőjével

A nagy napernyő védelmet nyújt a hővel és az UV-sugárzással szemben, amikor nyáron a teraszon vagy a kertben pihen. A teraszra, kertbe, illetve erkélyre tervezett napernyőket az Uniprodo kertészeti felszerelései közül kiváló minőségű konstrukció, modern design és rendkívül hosszú élettartam jellemzi.

Az óriás napernyő gondoskodik a gondtalan pihenésről a teraszon és a kertben is

Nagyméretű napernyőt keres? A hatszögletű, piros színű, 270 cm átmérőjű kerti napernyő megbízhatóan véd a hőségtől. Az időtlen designnak köszönhetően köszönhetően a nagy terasz napernyő rendkívül stílusos. A  napernyő magas színvonalú megjelenését a kiváló minőségű anyagok és a gondos kivitelezés teszik teljessé.

Az árnyékoló napernyő nemcsak a forró nyári napokon kínál hűvös helyet, hanem mindenekelőtt megbízható védelmet nyújt a káros napsugárzástól. Az 50+ UPF védőfaktornak köszönhetően a napernyő véd az UV-sugarak 98%-a ellen, így Ön gondtalanul fogyaszthatja el ételeit vagy italait a kertben anélkül, hogy bőre egészségéért kellene aggódnia.

A kültéri napernyő gyorsan, néhány egyszerű lépésben állítható fel, valamint ugyanilyen egyszerű az ernyő nyitása és zárása is. A stabil felépítésnek és az erős, 160 g/m² sűrűségű poliészternek köszönhetően a napernyő kellemes árnyékot biztosít hosszú éveken át. A nagy szakítószilárdságú anyag tartós, UV-álló és rendkívül könnyen kezelhető.

A robusztus, 34 mm átmérőjű napernyőoszlop acélból készült, akárcsak a támasztékok és a felfüggesztés. A jobb légkeringés mellett a szélvédőrendszer megfelelő támasztékot biztosít viharos időben is.

A középen elhelyezett csőállvánnyal felszerelt árnyékoló szabadon állva vagy asztali napernyőként is használható. A felállításhoz mindig szilárd felületet válasszunk. Egy megfelelő ernyőtalppal, amelyet szintén megtalál az expondo kínálatában növelheti a napernyő stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK