Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 3 az 3 termék

A szűrésre nincs találat!

Az expondo.hu üzlet hosszú évek óta olyan kiváló minőségű eszközök értékesítésére összpontosít, amelyek mindenütt hasznosnak bizonyulnak, ahol professzionális felszerelésre van szükség. A gyárak, műhelyek, raktárak, rakománykezelő létesítmények azok a helyek, ahol többek között csörlőket és emelőket értékelnek. Üzletünk kínálata a laboratóriumi dolgozóknak is szól, például hatékony vákuumcsomagolókat kínálva.

A vákuumos fóliahegesztő lehetővé teszi az oxidációra érzékeny anyagok (pl. elektronikus alkatrészek, minták, granulátumok és gyúlékony oldószerek) pontos és mégis kíméletes szárítását. A Goldbrunn márka egy vagy két polccal rendelkező változatokat kínál. A bemutatott vákuumos fóliahegesztők burkolata porszórt acélból készült, amely biztosítja a különböző mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállást. A kamra rozsdamentes acélból készült, korróziógátló tulajdonságokkal.

Vákuumcsomagolók - kíméletesség és pontosság

A vákuumos fóliahegesztő belsejében kihúzható alumínium polcok találhatók eloxált alumíniumtartókon. Az ajtó visszahúzható tömítéssel (az állandó hőmérséklet és nyomás biztosítása érdekében) és edzett üvegtáblával rendelkezik. Ez védelmet nyújt a hőveszteség és az imploszió ellen.

A Goldbrunn vákuumos fóliahegesztők PID-szabályozóval vannak felszerelve. Ez egy olyan elem, amely állandó belső hőmérsékletet tart fenn 250°C-ig, és lehetővé teszi a fűtési intenzitás beállítását (0,1°C pontossággal). Egy könnyen leolvasható LED-kijelző mutatja a kiválasztott paramétereket.

Biztonság és kényelem

Az expondo.hu oldalon elérhető termékeket a biztonságos működés jellemzi. Olyan eszközöknél is, mint a szigetelt fogantyúk és az automatikus kapcsolók. A kínálatban a biztonsági előírások által feltétlenül előírt cikkek is szerepelnek, köztük a Stamos és a Welbach neves márkák hegesztő sisakjai. A vákuumcsomagoló a biztonságos használatot is biztosítja. A modellek tömör ajtóval és a nyílás körüli szigeteléssel vannak felszerelve. Lehetővé teszi a nyomás és a hőmérséklet állandó szinten tartását. Ez lehetővé teszi a porított anyagok és granulátumok szárítását. A rozsdamentes acél vákuumkamrát (belső alumíniumtartókkal) a vegyi anyagokkal szembeni ellenállás jellemzi.

A bemutatott vákuumos fóliahegesztők beépített hővédelemmel rendelkeznek. A bemeneti szelep a tálca fedele mögött található. Lehetővé teszi a külső nyomás egyenletes visszatérését. Minden modell oldalán található egy szivattyúcsatlakozó (külön megvásárolható). A vákuumcsomagoló automatikusan kikapcsol. Az olvasztókemencéket és szárítókat számos laboratóriumban használják, például kutatóintézetekben, bányavállalatoknál és egyetemeken. Modern műszaki megoldások (pl. PID-szabályozó), kényelmes kezelhetőség (pl. könnyen leolvasható nyomásmérő) és a fent említett üzembiztonság jellemzi őket. A kiváló minőségű anyagokból készült robusztus felépítés lehetővé teszi a rendszeres napi használatot.