Trustpilot

Vattacukor készítő gépek

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A gyerekeknek összefut a nyál szájukban, és még néhány felnőtt sem tud ellenállni ennek ragacsos masszának. Természetesen a vattacukorról beszélünk. Akár gyermekszülinapi bulikon, akár más rendezvényeken, a vendéglátóipari felszerelések részleg vattacukor gépeinek köszönhetően mostantól Ön is elkészítheti! Az ebbe a kategóriába tartozó vattacukorkészítő gépet elsősorban professzionális használatra tervezték. A gépek kiváló minőségű kivitelezése és átlagon felüli teljesítménye lehetővé teszi a cukorkák hibátlan előállítását. Vásároljon egy professzionális vattacukor gépet, és mostantól készítsen maga színes-édes ragacsos cukorkát - a jövőben biztosan Ön lesz a sláger minden partin.

Nyűgözze le az ügyfeleket és dolgozzon hatékonyan az Expondo vattacukor gépeivel

A Royal Catering vattacukor gépeivel minden rendezvényen jó benyomást kelthet. Ezek a gépek nemcsak innovatív és vidám formatervezésükkel tűnnek ki, hanem számos műszaki jellemzővel is rendelkeznek. Az Expondo webáruházból származó vattacukorfőző gép kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból készül, ezért hatékonyan védett a korrózió ellen. A vattacukorfőző gép akár 1500 wattos fűtőteljesítménnyel rendelkezik, ami garantálja a gyors felmelegedést és ezáltal a gyors indítást. Ezért tökéletesen alkalmas arra, hogy egy partin sok embernek elegendő cukorkát adjon. Kiváló teljesítményének köszönhetően ezért nincsenek hosszú várakozási idők. A vattacukor gépek képesek egy óra alatt nagy adag, akár 4 kilogrammnyi cukorkát is előállítani. Ez egy hagyományos vattacukorfőző gép mennyiségének négyszeresének felel meg. Az Expondo cukorfalatkészítő gép arra készült, hogy sok embert ellásson finom cukorfalattal. Popcorngépünk tökéletes választás, és biztosan Ön lesz a gyerekek sztárja. A teljesen automatikus, állandó hőmérséklet-szabályozással a vattacukor készítő gép könnyen kezelhető. A professzionális használatra szánt vattacukorfényező gépek rozsdamentes acélból készült forgófejjel rendelkeznek, ami különösen tartós és költségtakarékos vattacukorfényező gépet tesz lehetővé. A legtöbb gép digitális kijelzője tájékoztatást ad az aktuális erősségről. Egyes modelleknél a megvilágított LCD-kijelző biztosítja, hogy azonnal leolvashassa az összes elvégzett beállítást. Egy professzionális vattacukor géppel minden eseményt fénypontjává tehet. Legyen szó gyermekszülinapi, utcai, céges vagy iskolai buliról - egy vattacukorautomata mindenkinek felcsillan a szeme. A vattacukor gép otthoni használatra is alkalmas. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vásároljon egy kisebb vattacukor gépet. Ezek közül is találsz egyet ebben a kategóriában.

Fröccsenésgátló, kocsi és mérőkanál - így készen áll a vattacukor gép a használatra

Az Expondónál nem csak egy egyszerű vattacukorautomata megvásárlására van lehetőség. Nem csak egy rozsdamentes acélból készült kis vattacukorfőző és egy nagy teljesítményű, hozzáillő borítású gép között választhat. Ezen kívül ebben a kategóriában megtalálja a hozzá illő, széleskörű tartozékokkal, mint például kocsival, mérőkanállal és fogóhálóval ellátott vattacukorkészítő készletet is. A fedeles motorháztetőnek számos előnye van, például a hangszigetelő hatás, a nagy elektromos szigetelőképesség, a hővédelem és a szennyeződés elleni védelem. A kocsival ellátott vattacukorfőző gépeink nemcsak rugalmasan használhatók, hanem egy fiókkal is rendelkeznek az aromás cukor és egyéb segédanyagok, például a vattacukorfőző rudak tárolására. Ha vattacukor gépet vásárol, ingyenesen kap egy fogazott övet és egy vattacukorkanalat is. Akkor is a megfelelő helyen jár, ha a vattacukorfőző géphez szeretne kiegészítőket vásárolni. Az aromacukorhoz külön megvásárolható az aluljáró, a vattacukorfogó háló, a fröccsenésgátló és a mérőkanál. A kiváló minőségű anyagok és a kiváló műszaki részletek felhasználásával ezek a gépek lehetővé teszik, hogy könnyen tisztítsa őket, és olyan egyszerűen működtesse őket, mint egy gyerekjáték, hogy kiváló vattacukorfűszert állítson elő. Válasszon még ma vattacukor gépet online áruházunkból. Itt nem csak professzionális vattacukor gépeket talál a legfinomabb cukorkákhoz, hanem gofri sütőket és hotdog készítőket is. Élvezze a vásárokhoz hasonlóan a cukorkát, vagy kínáljon ügyfeleinek egy különleges élményt. A normál fehér vattacukor túl unalmas neked? Amikor cukrot vásárol a vattacukorfőző gépéhez, számos különböző színű és típusú színes aromacukor közül választhat. Vásárolhat például piros, kék, sárga vagy rózsaszínű ízesített cukrot.

Ha ízlésről van szó, a cukorpálcikákon lévő cukorszálakhoz különböző ízeket adhat kész ízesítőcukorral vagy ételízesítőkkel. Ezek az alkotások különösen népszerűek a gyermekek körében. Ha a vattacukor gépen kívül más fénypontokat is keres a bulijához, az expondo.hu a megfelelő hely az Ön számára.

Mik az expondo vattacukor készitő gép előnyei?

  • Nagy mennyiségű vattacukor készítése a vásárokon 420W-tól 1300W-on át egészen 1500W teljesítményig
  • Könnyen használható és könnyen tisztítható
  • Első osztályú anyagok és elfogadható ár