Trustpilot

Vendéglátóipari grillek

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Az expondo webáruházban a vendéglátóiparban mindennapi használatra szánt főzőgépek széles választékát találja. Ezek közé tartoznak a professzionális használatra tervezett gasztronómiai grillek. A könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően azonban ezeket a készülékeket az amatőrök is egyszerűen használhatják. A Royal Catering gasztronómiai grillsütőjével biztosan jó döntést hoz. Hogy gázzal vagy elektromosan működik-e, Öntől függ - a nagy teljesítmény és a tartósság a vonzó dizájnnal együtt garantált.

Hogyan grillezzünk elektromos grillen?

A gyorséttermi kellékek kiválasztásakor érdemes biztosra menni, és a legjobb termékeket választani. Prémium partnerünkkel, a Royal Cateringgel sokéves együttműködésünk során sikerült verhetetlen ár-érték arányt kínálnunk Önnek. Az alacsony ár ellenére nem marad le a minőségről. Hogyan szeretné, ha a steakje kinézne? Döntsd el te! Olyan elektromos grilleket kínálunk, amelyeknél teljesen sík vagy részben barázdált grillezőfelületek közül választhat. A teljesen automatikus hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi, hogy egy pillanatra kikapcsoljon. Nem kell aprólékosan az elektromos grill mellett állnia, mint sok olcsó készülék esetében, hanem egyidejűleg más ételek elkészítéséről is gondoskodhat. A takarítás alól is fel van mentve. Lepje meg vendégeit lélegzetelállító grill élménnyel. Egy receptötlet az ételkészítők számára a következő lehet: Grillezett zöldségek sültkruplival és egy finom sült virslivel. Előnye: itt minden szükséges terméket megtalál, így a végén egy teljesen egy forrásból származó összeállítással rendelkezik. A látvány mellett biztos lehet abban is, hogy az összes berendezés teljes mértékben működőképes és magas fokú funkcionalitású.

Elektromos grill az autentikus ízekért

Ki mondta, hogy az elektromos grillen csak húst lehet készíteni? Zöldség, hal, hús - mindegy! Ezenkívül az oldalán és hátulján lévő fröccsenésvédő biztosítja, hogy ne fröccsenjen le a ruhája zsírral. Ha vendéglátóipari kellékeink meggyőzték Önt, akkor mindenképpen tekintse meg ultrahangos tisztítóinkat is. Ha zsír fröccsenne a szemüvegére, akkor egy ilyen készülékben megtisztíthatja azt. Ezen kívül számos barkácskelléket, például fúrókalapácsot is tartunk, de nagyobb értékű vásárlásokat, például garázskapukat is talál nálunk. Érdemes megnézni az online boltunkat! Fedezze fel a különféle berendezéseket, amelyeket professzionális vállalkozásában és otthonában egyaránt használhat. Elektromos grilleink két nagy előnyt biztosítanak. Az első az, hogy a készülék rozsdamentes acélból készült. A vízforralóinkhoz hasonlóan ez is gyerekjátékká teszi a tisztítást, amit már a szokásos tisztítószerekkel is megtehet. A második előny a grillzsír lecsöpögtetésére szolgáló kivehető leeresztő eszköz. Használat után könnyedén eltávolíthatja, és a készülék készen áll a következő grillezési folyamatra. Villámgyors és alapos. Győzd meg magad és kérdezz ajánlatunkról!