Virsli szeletelők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

A Royal Catering virsli szeletelőit ergonomikus design és professzionális felépítés jellemzi. A készülékek pengéi kiváló minőségű, rozsdamentes acélból vannak, amely ellenáll az intenzív vendéglátóipari igénybevételnek is, és számtalan vágási folyamat után sem veszíti el élét. A virsliszeletelő alkatrészei könnyen tisztíthatók, és mosogatógépben is moshatók. Rendeljen még ma praktikus vágógépet, egészítse ki gyorséttermi kellékeit a Royal Catering termékeivel, és növelje a hatékonyságot konyhájában!

A virsli szeletelő megkönnyítik a munkát

A Royal Catering virsli szeletelőit professzionális használatra fejlesztették ki vendéglátóipari konyhák, gyorsbüfék és étkezdék számára. A készülék az első számú választás, ha tökéletesen vágott kolbászszeletekről van szó, amelyek ideálisak további feldolgozásra is, például pörköltekhez vagy gulyáshoz. Ha további, praktikus vendéglátóipari felszereléseket keres konyhájába, fedezze fel Royal Catering márkánk termékkínálatát! Rozsdamentes acél bútoraink szintén ideálisak professzionális vendéglátóipari használatra. Az expondo webáruházában található virsli szeletelők robusztus, rozsdamentes acélból készültek, és megfelelnek a professzionális konyhák magas szintű követelményeinek. A pontosan megmunkált anyagok biztosítják az eszközök tartósságát és ellenállóképességét még intenzív igénybevétel esetén is. A virsli szeletelő méretei helytakarékosak, és a csúszásmentes gumilábaknak köszönhetően könnyen kezelhetők bármilyen munkafelületen. Az eszköz manuálisan működtethető egy karos mechanizmus segítségével, amely még nagy mennyiségű élelmiszer vágása esetén is csak minimális erőkifejtést igényel. A készülék tisztítása szintén rendkívül egyszerű és praktikus. A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően a currywurst szeletelő könnyen szétszerelhető különálló alkatrészekre, amelyek közül a töltőelem és a késbetét mosogatógépben is, és kézzel is tisztíthatók.

Professzionális élelmiszer-feldolgozás a Royal Catering-gel

A felhasznált rozsdamentes acél garantálja a maximális higiéniát, és lehetővé teszi az ételek ízsemleges feldolgozását. A virsli szeletelő késbetétje tizenegy rendkívül éles rozsdamentes acél pengével van felszerelve, amelyek akár 21 cm hosszú kolbászok vágására is alkalmasak, és számtalan vágási folyamat után is megőrzik élességüket, így Ön tisztán vágott, 18 mm széles kolbászfalatokat kap. A kar működtetésével a töltőelem a virslivel átnyomódik a borotvaéles pengéken. A felvágott szeletek ezután az alsó tartályba esnek, és az étel készen áll a további feldolgozáshoz. A Royal Catering virsliszeletelői ideálisak currywurst készítéséhez és vegetáriánus termékek, például tofuból készült kolbászok feldolgozásához is. A Royal Catering praktikus kolbászszeletelőjével nagy mennyiségű ételt dolgozhat fel rövid idő alatt, így a készülék hatékony segítséget nyújt minden konyhában, étkezdében, büfében és hentesüzletben. A Royal Catering széles termékpalettáján nemcsak kolbász vágókat, hanem számos más professzionális segédeszközt talál különböző ételek feldolgozásához, amelyekkel sokszorosára növelheti a hatékonyságot konyhájában. A hegesztőgépekhez hasonlóan az expondo a vendéglátóiparban is saját márkáira támaszkodik.