Trustpilot

SUP Deszka

Akciós
SUP - 110 kg - felfújható - fekete
Gymrex
(3)

SUP - 110 kg - felfújható - fekete

Méretek (HxSzéxMa)
322 x 83 x 12 cm
124 990,00 Ft 133 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 4. 25.

A vízi sportok különösen népszerűek a nyári hónapokban. A stand-up paddle board, vagy röviden sup board, lehetővé téve a vízi sportok szerelmeseinek, hogy szabadon mozogjanak a vízen. Állva vagy ülve, a stand-up evezősök a lehető legrövidebb idő alatt könnyedén megtehetnek nagy távolságokat a vízen. A deszkák nemcsak magas szórakozási faktort, hanem átfogó vízi sportokat is kínálnak.

Vásároljon SUP deszkát és élvezze a vízi sportokat

A SUP sportokban a sportoló egy speciális deszkán áll, és egy evező segítségével mozog a vízen. A vízi sportok szakemberei ezt stand-up paddlingnek is nevezik. A SUP evező ideális hosszúságú, hogy a felhasználó kényelmesen és ideális, függőleges helyzetben mozoghasson a deszkán, miközben a vízen áll. A SUP deszkával a sportoló akár sekély vizeket is felfedezhet, és gond nélkül szörfözhet enyhe hullámzás esetén is. A SUP felfújható különösen divatos, mivel ezek a deszkák kényelmesen szállíthatóak és helyet takarítanak meg. A felfújható deszkák nagyon rövid idő alatt felfújhatóak egy pumpa segítségével. A felhasználó ezután késedelem nélkül élvezheti a vízi sportokat a SUP-al, és kiterjedt állóképességi és erősítő edzéseket végezhet. A deszkák tetején speciális bevonat található, így a sportoló mindig csúszásmentesen és biztonságosan áll a vízi sportok során.

A deszkák előnyei a vízi sportokhoz: a vízi sportok során különböző izomcsoportok edződnek A SUP Board szórakoztató tényezője rendkívül magas. A deszkák könnyen és kényelmesen szállíthatók. A deszka alján egy uszony található, amely stabilizálja a deszkát evezés közben. A felfújható SUP könnyű súlyának köszönhetően a sportoló gyorsan és könnyedén mozog a víz felett a SUP evezővel, és mégis számos izmot edz.

Vásároljon egy olcsó SUP-ot és szórakozzon a vízi sportokkal

Minden vízi sportok szerelmese kedvező áron vásárolhat kiváló minőségű SUP deszkát, és azonnal elkezdheti a vízi sportokat. Nem számít, hogy a deszkát tavon, folyón vagy tengeren használják. A vízi sportok élvezeti foka ezekkel a deszkákkal mindig rendkívül magas. A deszkák gyártói mindig figyelnek a vízi sportok biztonságára. A deszkák például a már említett csúszásmentes bevonatot kínálják a tetején. Ha a vízisportoló leesik a deszkáról, a deszka közepén lévő fogantyú segítségével húzhatja ki magát a vízből. Annak érdekében, hogy ne veszítse el a deszkát a vízi sportolás során, a deszkán egy szakadásmentes póráz található, lábhurokkal. A sportoló egyszerűen a bokája köré köti ezt a lábhurkot, és így elválaszthatatlanul kapcsolódik a deszkához.

A gyártók a vízi sportokhoz a szuperkiegészítők széles választékát kínálják. A sportolók például ülést választhatnak a deszkájukhoz, és a deszkát kenuként használhatják. Ezen kívül a sportoló különböző szuperlapátokat is választhat. Mint a trambulin a saját kertben, a SUP jelenleg a vízi sportok abszolút trendje. A táblák gyártói mindig odafigyelnek a különösen jó minőségű anyagra, ami a táblák különösen hosszú élettartamát eredményezi.