Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 16 az 16 termék

A szűrésre nincs találat!

A Welbach márkanév a megbízható, magas minőségű és kedvező árú hegesztő termékekkel foglalkozik. Minden kínált termék megfelel az aktuális technikai szabványoknak, hogy a felhasználói számára a maximális sikerélményt nyújtsa. Legyen szó akár tetszetős hegesztő sisakról, vagy MMA hegesztőgépről, minden termék a sok éves tapasztalat, szakértelem, lendület és kortárs innováció optimális keveréke. Győződjön meg önmaga, és rendeljem még ma egy Welbach márkájú minőségi terméket! Továbbá: Magyarország és Németország területén a házhoz szállítás díjmentes!

A Welbach termékei mindig jó választás.

A Welbach termékek teljes gyártási folyamata megfelel a szigorú német minőség szabványoknak, így ön biztos lehet a termék teljesítményében és megbízhatóságában. Ezen kívül minden alapanyag és építőelem többszöri vizsgálaton esik át.
A Welbach célja, hogy olyan termékeket kínáljon, amik a design, kezelhetőség és a teljesítmény terén kielégítse a felhasználói minden igényét.  
A kínált termékek tökéletesen megfelelnek a professzionális használatra, de az ambiciózus kezdők is megtalálják számításaikat. A Welbach által kínált termékskála igen széleskörű, de a sokéves tapasztalat minden termékben megfigyelhető.

A hegesztő gépek nem csak az egyszerű kezelhetőséggel és magas teljesítménnyel győznek meg, hanem a legújabb technológiák felhasználásával is, amilyen például a MOSFET is. Kopó alkatrészeket, mint amilyen az elektródák, vagy bármilyen csere alkatrészt bármikor után tud rendelni.  Így a Welbach márka gépei hosszútávú használata garantált.

A Welbach számára a vásárlói elégedettség kiemelt szerepet kap. Amennyiben váratlanul egy probléma jelentkezne egy termékünkkel kapcsolatban, forduljon bátran a képzett ügyfélszolgálatunkhoz. Bármilyen kérdést örömmel várunk, és gyorsan megválaszolunk.

Pontos munkavégzés minőségi Welbach termékekkel

A Welbach termékek választásával megteremti az alapját a minőségi és magas színvonalú munkának. Az erőteljes hegesztőgépek képesek bármilyen acél hegesztésére. Így még ötvözött, rozsdamentes acél is gond nélkül megmunkálható.

Természetesen a plazmavágó gépeink is magas teljesítménnyel bírnak és a munkavégzés velük megbízható, így professzionális keretekben is bevethető. Hála a fokozatmentesen állítható vágó áramnak, vékony lemezektől kezdve vastag acéllapokig bármilyen anyag gond nélkül átvágható.

A Welbach egy megbízható márkanév a szerszámpiacon.
Az expondo-nál megtalál sok más top márkát is. Példaként említhető Royal Catering, akik pop-corn készítő gépeket gyártanak, vagy a Goldbrunn aki első osztályú olvasztó kályhákat állít elő.

Nézzen körbe az expondo webshopjában, és hagyja hogy a csúcsminőség és kedvező ár meggyőzze!