Trustpilot
(9) értékelés

Automatikus csirke etető - 12 kg - lépődeszka 980 g

44 390,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10280039

|

Modell: WI-CF-120

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 1., szerda
Főbb jellemzők
  • praktikus - az automatikus adagolót a csirkék súlya nyitja egy lábdeszka segítségével
  • tartós - a stabil alumínium ház, dombornyomott alumíniumból ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • biztonságos - a dombornyomott alumíniumból készült lábdeszka megakadályozza, hogy a csirkék megcsússzanak
  • tágas - nagy, 12 kg-s kapacitás, vagyis az etetőanyag hosszú ideig kitart
  • higiénikus - a takarmány, ha nincs szükség rá zárva marad, a takarmányadagoló megakadályozza a takarmány szétszóródását
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.1

9 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Amazon Germany

Nagyon jó befektetés

Orpisainknak és Greenlayereinknek csak 3 nap kellett, mert a nagy száj megette volna őket... és mert egyszerűen nem szereltem be az elején ezt a furcsa szürke dugót, mert az összecsavarozási utasítások tényleg nagyon rossz felbontásúak voltak a képek alapján , azt sem tudtam, hogy valójában hova tartozik ez a cucc, és mire kell használni az alkatrészt...de pont ez volt a nagy segítség, hogy ne csukódjon vissza olyan gyorsan és durranva a fedél. Most a fedél lassan és csendesen leereszkedik, így már nem fenyeget, és a kis állatok egymásnak prezentálják, milyen nagyszerűek, amikor kinyithatják ezt a kezdetben fenyegetőző dobozt enni. Nagyon szépen elkészített és a drága, jó étel meg van védve az egerektől és a patkányoktól ahogy szerettük.Egyszerűen szuper, megéri a pénzt! Különösen a nagy Orpington esetében volt fontos számunkra, hogy találjunk valamit, ami bőven engedi az étkezést. A kakasok olyan nagy léptékűek, hogy különben megsérülnek, amikor a legnagyobb függőetetőkből esznek, amikor be kellett szorítani a fejüket, hogy az ételhez jussanak. Most mindenki boldog, nagyon szuper!

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon France

A termék jónak tűnik, de nem új csomagot kaptam

A kapott csomagon nem szerepelt az összeszerelési útmutató, jobban szerettem volna, ha a csomagot megfelelően ellenőrizték volna, a leírásból hiányoztak oldalak, minden bizonnyal az őrizte meg, aki előttem próbálta összeszerelni. Őszintén szólva, ez nem túl helyes, a fennmaradó utasításokat, nevezetesen a biztonsági utasításokat, még foltos is. , a neten kellett megkeresnem a hiányzó oldalakat és screenshotokat készíteni, aztán kicsit zűrös a szerkesztés és nem elég precíz és túl kicsi a rajz. a magyarázatok egyértelműnek tűnnek, de valójában nincsenek fontos magyarázatok, így ki kell találnunk, mit csináltunk néhány anyával, ráadásul 4 kis anyát kellett hozzáadnom a csavarhoz, hogy rögzítsem a nagy rudat a piaci lábhoz , különben nem bírja.Egyébként összeszerelt állapotban az adagoló jónak és kellően szilárdnak tűnik. Megmutattunk néhány tyúkot, és végül a fehérek voltak azok, akik megértették és megmutatták a többieket.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Automata etető csirkéknek

Remek készülék, a csirkék azonnal rájönnek a működésére.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Nagyon jól elkészített, de... Nincs több de! 👍

Az adathordozót nem sikerült betölteni.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Kellemesen meglepett, hogy milyen jó A takarmánytartály feldolgozása megtörtént. Minden tökéletesen sorjázott, így nincsenek éles foltok. Ez boldoggá teszi az embereket és a csirkéket! 🙂A rudak illesztésein viszont nagy a holtjáték (lásd a fotókat), ami meglep minket, mert a többi tényleg precízen van feldolgozva.De hát ezért levonunk egy csillagot. Nyitva is nagy zajt ad a fedél, szerintem a mellékelt videón egész jól hallható. Ha használat közben kiderül, hogy egyiknek sincs hatása és nem zavarja a csirkéket, akkor az ötödik csillagot adják vissza.Nekünk fontos volt, hogy a doboz egér- vagy egérálló legyen. Patkánybiztosra lett tervezve és ennyi Összességében az elvárásainkat beváltották, sőt esetenként meg is haladták. Vásárlási ajánlás számunkra. Néhány hónapos használat után frissítjük a véleményt. Frissítés 2021. május: Ma végre beköltöztek a csirkék, és az első megközelítések egész jól néznek ki. Ha továbbra is jól mennek a dolgok, akkor mindent jól csináltunk, és örömmel adjuk vissza az ötödik csillagot. Frissítés 2021. június: A csirkék most már nagyon jól fogadják a takarmánytartályt. Lásd a videót. Az ötödik csillag tehát visszatért.Rendkívül elégedettek vagyunk vele, és szívesen ajánljuk másoknak is. Frissítés 2022. április: Sajnos mostanra problémák vannak a kímélő zárómechanizmussal. A mellbimbó már nem mozdul ki teljesen a tartóból, lásd utolsó képen.Az eladóval nagyon jó és barátságos volt a kapcsolat. Cserealkatrészt küldenek nekünk, de sajnos ez néhány hetet vesz igénybe. Addig a fedél fékezés nélkül záródik, az értékelést egyelőre hagyjuk 5 csillagosra, mert általában nagyon elégedettek vagyunk az ételtartóval. Ha ugyanez a hiba az új zárszerkezetnél is előfordul, akkor úgy tűnik, ez sem kivétel, és ennek megfelelően lejjebb fejlesztünk.

Eredeti értékelés megjelenítése

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Nagy rész, de a csirkék nem értik

Okos csirkéknek kifejezetten ajánlott. Jól kidolgozott és funkcionális. Sajnos több hónap után sem értette meg mindhárom csirkém, hogy rájuk kell lépni, és csak akkor kell enni, ha kő van a tányéron. De a gyártó nem tud segíteni. :D

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

csirkeetető

Nem oldotta meg a problémámat

Eredeti értékelés megjelenítése

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Szuper gép, a kivitelezés javításra szorul!

Ez a második gépünk! Mivel az elsővel 2 éve nagyon meg vagyunk elégedve, a zárócsappantyon kívül egyértelmű volt, hogy a következő is ugyanilyen modell lesz!

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

A termékötlet nagyszerű...hibákkal

Rendeltünk egy dobozt mintának, és meglepetésünkre csirkéink nagyon jól fogadták és nagyon hamar megértették. Sajnos azt vettük észre, hogy a doboz mindkét oldalán van egy kis kb 1,0-0,5 mm-es rés.Az ügyfélközpontot megkérdezve azt mondták, hogy rosszul szereltük össze. Így újra teljesen szétszedtem, de a probléma megmaradt. De mivel olyan jól sikerült, rendeltünk még 3 darabot, azaz összesen 4 darabot. A hiányosságok is ott vannak. Ismét felvette a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és megállapítottuk, hogy nem tudjuk megfelelően összeszerelni a terméket. Tehát megkértünk valakit, hogy nézze meg még egyszer. Sajnos a szakadék nem tűnt el. Nincs válasz az ügyfélközponttól. Sajnos a fektetőliszt kicsúszik a réseken, így hatalmas káosz lesz belőle. Kár, többet vártam a pénzért.

Válasz tőle

Üdvözöljük, sajnálom, hogy problémái vannak a termékkel. A probléma megoldása érdekében e-mailben felvettük Önnel a kapcsolatot. Kérjük, feltétlenül válaszoljon, hogy lássuk, van-e megoldás erre.
Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket